Vicent ‘Benet’: “Ha arribat el moment d’acabar amb 40 anys de dretes a Santa Eulària”

El candidat socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’, ha dit que “ha arribat el moment d’acabar amb 40 anys de dretes a Santa Eulària”. En l’acte de presentació de la llista que l’acompanyarà a la seua candidatura a l’alcaldia, ‘Benet’ ha recordat que el passat 28 d’abril “el PSOE va guanyar les eleccions generals per primera vegada al municipi”, i ho ha atribuït al fet que “la ciutadania, a la vegada que ha demanat la continuïtat del govern de Pedro Sánchez, s’ha fet conscient de la necessitat d’un canvi a Santa Eulària”.

Vicent ‘Benet’ estarà acompanyat a la candidatura per María Antonia Navarro García, José Luis Pardo Sánchez, Beatriz Fernández Olmos, Alan Ripoll Ribas, Josefa Marí Guasch, Pedro Román Roig, Rita Planells Ferrer, Juan Antonio Roig Riera, María Antonia Ferrer Ribas, Alejandro Benjamín Pérez Bothe, Ana Bradescu, José Luis López Sancho, Sofía Spina Bugallo, Carlos Roig Roselló, Carmen Villena Cáceres, Aquilí Yern Colomar, Mari Carmen Manzano García, María Antonia Martínez Pérez, José Manuel Ripoll Velardiez, Carmen Vidal Murugó i, com a suplents, Ramón Roca Mérida, Margarita Ferrer Colomar i Gonzalo Jiménez Ruiz.

Vicent ‘Benet’ ha detallat les principals propostes del PSOE per a l’Ajuntament de Santa Eulària. “Necessitam sòl públic per albergar la depuradora, un col·legi o una estació d’autobusos, infraestructures que les institucions progressistes fa temps que es van comprometre a dur a terme. Cobrir les necessitats de la ciutadania és la nostra prioritat i que el recull el nostre programa de govern”.

‘Benet’ també s’ha referit especialment al “greu problema de mobilitat” que pateix el municipi. “Necessitam un pla de mobilitat per donar solucions a un municipi ampli i divers com és Santa Eulària. Necessitam unes línies bàsiques per saber on aparcar els nostres cotxes i connectar els nostres pobles i les nostres platges”. Segons ha dit, “és necessari impulsar tant un programa per la millora de l’aparcament com una xarxa de connexió entre pobles i barris”.

Impulsar una xarxa pública d’escoletes al municipi, implementar un servei d’acompanyament dins d’un pla d’envelliment actiu, a més d’incrementar el servei d’assistència domiciliaria i la formació de personal per poder assumir col·lectius en risc són altres de les propostes del programa de Vicent Torres ‘Benet’.

El programa socialista també recull, ha explicat ‘Benet’, la creació d’una xarxa de casals d’igualtat i la promoció i desenvolupament de les activitats del món rural, així com la creació d’un centre artesanal propi a Sant Carles i impulsar els intercanvis culturals.

Per acabar, en Vicent Torres ‘Benet’, ha explicat que porta al seu programa la necessitat d’implementar a Santa Eulària un programa de “Transparència 100”, amb l’objectiu de fer de la transparència una norma i no una excepció.

Suport de Vicent Torres, Pilar Costa i Iago Negueruela
El president del Consell i candidat a la reelecció, Vicent Torres, ha fet una crida a reeditar en maig els resultats de les eleccions generals, amb una victòria socialista a Santa Eulària, per posar fi a un govern municipal “de les dretes de sempre”.

Torres ha explicat que ‘Benet’ ha set un “excel·lent” director de Turisme, i ha afirmat que a partir de maig “em seguirà tenint al seu costat, ell com a alcalde, i jo com a president per a tirar endavant tots els projectes que mereix aquest municipi”. Com ha dit, “en mobilitat, per millorar la seguretat de la carretera de Santa Eulària, per fer carrils bici; en urbanisme, per aconseguir aquests terrenys que necessitam per construir equipaments i habitatges socials, que no siguin aquests pisos a preu de Castellana que fa la dreta”.

Per la seva part, Pilar Costa, candidata al Parlament balear, també s’ha referit al canvi de tendència que ja és una realitat a Santa Eulària. “Santa Eulària va fer història el passat 28 d’abril quan, per primera vegada, els progressistes van superar les forces de dretes. Ara necessitam que aquest canvi arribi al municipi i no hi ha ningú que el representi millor que en Vicent ‘Benet’.

Igualment, Costa ha fet referència a les necessitats en temes educatius del municipi i ha expressat la necessitat de què el pròxim govern municipal “faciliti els espais i els terrens per les infraestructures educatives tan necessàries”.

Iago Negueruela, conseller de Treball amb Francina Armegol, ha posat l’èmfasi en les polítiques en favor dels treballadors i de les treballadores, que ha portat a terme el Govern de les Illes Balears, i que han de continuar després de les eleccions del 26 de maig.

Leave a Reply