Vicent Marí ho torna a fer: Per segon any, destina més de 7.000 euros del Consell Insular a la plataforma d’ultradreta de Javier Negre, EDA TV

El grup PSOE vol denunciar públicament que Vicent Marí ha tornat a destinar més 7.000 euros de sous públics del Consell Insular, per segon any consecutiu, a la plataforma d’ultradreta de Javier Negre, EDA TV. A través de l’empresa pública FECOEV, el Consell s’ha gastat aquestos sous per “promoció turística amb motiu de Fitur 2024”, sense cap justificació d’audiències, incomplint així clarament la Llei de publicitat institucional de les Illes Balears. Vicent Marí va ser entrevistat pel mateix Javier Negre durant la celebració de Fitur 2024 (imatge adjunta).

EDA TV de Javier Negre és un polèmic pseudomitjà de comunicació d’ultradreta, denunciat en incomptables ocasions per falsedats, injúries i assetjaments, arribant fins i tot ser bloquejat a Internet per diverses xarxes socials com Youtube o Twitter. Es tracta d’una de les màquines de fang més polèmiques de la dreta a Espanya, que funciona gràcies al finançament públic d’institucions governades pel PP, com el Consell d’Eivissa, que ja hi ha posat més de 14.000 euros, o l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, amb un Marcos Serra que l’any passat li va pagar més de 6.000 euros.

És el segon any consecutiu que el Consell Insular financia la plataforma ultra de Javier Negre amb sous del conjunt de la ciutadania d’Eivissa, un fet que ens pareix absolutament vergonyós i sobre el qual el PSOE demanarà explicacions davant del Ple de la corporació insular, que tendrà lloc aquest divendres.

L’any passat, Vicent Marí també va destinar més de 7.000 euros a EDA TV amb l’excusa de promoció de Fitur. Més endavant, Javier Negre es va desplaçar a Eivissa per entrevistar Vicent Marí al seu despatx, just dos dies després de la visita d’Alberto Núñez Feijóo per participar en un acte de precampanya del PP al Recinte Firal. En aquell acte, el PP no va deixar Vicent Marí ni intervenir ni fotografiar-se amb el líder del seu partit, perquè el jutge l’havia imputat per corrupció en el cas ‘La vida islados’ i per coaccions a la interventora del Consell Insular.

Després d’haver rebut més de 7.000 euros del Consell Insular, Javier Negre va fer a Vicent Marí una entrevista totalment propagandística, per blanquejar la seua situació judicial i compensar el fet que Feijóo es va negar a fer-se cap foto amb ell.

Comments are closed