Vicent Torres aposta per continuar millorant la qualitat del turisme i seguir allargant la temporada

El president del Consell d’Eivissa i candidat a la reelecció pel PSOE, Vicent Torres, s’ha compromès a seguir treballant per millorar la qualitat del turisme i allargar la temporada turística, creant nous productes sostenibles.

Torres ha destacat que Eivissa ha de continuar sent “una destinació líder en el sector turístic a través de la innovació, la sostenibilitat i el consens amb el sector”. “És necessari el desenvolupament de polítiques específiques encaminades a la creació de nous productes i serveis, i la promoció i ordenació de l’activitat per fer-la més sostenible i amb futur”, ha dit en l’acte de presentació dels compromisos en turisme, que ha fet a Santa Eulària des Riu al costat del candidat a l’alcaldia, Vicent Torres ‘Benet’.

Vicent Torres aposta per la col·laboració publicoprivada, donant suport a iniciatives empresarials, esportives i culturals per tal de promocionar el turisme de benestar, gastronòmic, de bodes, d’experiències, l’esportiu o el turisme cultural, entre altres nínxols.

En relació a l’oferta, el PSOE considera necessari l’obertura de nous mercats emergents de qualitat d’Europa, Amèrica i Àsia. “Aquesta obertura de nous mercats contribuiran no només a incrementar la despesa turística que es realitza a l’illa sinó també a atreure visitants fora de la temporada dels mesos de juny, juliol i agost”, ha apuntat.

Per continuar amb la feina de desestacionalització, Torres es compromet a seguir treballant en la modernització i millora de les infraestructures turístiques en col·laboració amb els diferents ajuntaments i el sector i amb l’ajuda dels fons de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS), que en aquesta legislatura ha permès executar la tan necessària reforma de ses Figueretes i el projecte de la reordenació de la badia de Portmany, el conveni del qual ja està firmat.

Dins de la millora d’infraestructures turístiques, Vicent Torres s’ha compromès a construir l’ampliació del Recinte Firal d’Eivissa amb un auditori de 1.000 places. L’objectiu és “continuar posicionant Eivissa com a destinació de fires en els mesos d’hivern, com hem fet amb els recents esdeveniments de presentacions mundials de marques automobilístiques, que varen tenir un impacte econòmic de més de 25 milions d’euros”.

Entre altres propostes anunciades, Vicent Torres ha ressaltat el desenvolupament tecnològic del sector per millorar la informació turística, convertint l’illa d’Eivissa en una destinació turística intel·ligent, així com l’aposta per la millora de la formació dels treballadors del sector amb la creació d’un Màster en Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Leave a Reply