Vicent Torres: “La victòria socialista s’ha de repetir al maig per seguir avançant per un treball més digne i amb millors condicions”

El president del Consell d’Eivissa i candidat a la reelecció pel PSOE, Vicent Torres, ha assegurat aquest dimecres que la victòria socialista del passat 28 d’abril s’ha de repetir a les eleccions del 26 de maig “per seguir avançant per un treball més digne, amb millors condicions, més segur i de més qualitat”. Per Torres és important que les polítiques socialistes es puguin “consolidar” el 26 maig “perquè els drets socials es vegin reforçats en el conjunt de les institucions públiques”.

“Amb la nova majoria amb què el PSOE compta després de les eleccions del passat diumenge, esperam aprofundir en el camí iniciat quan comptàvem amb menys suport parlamentari”, ha dit el president del Consell d’Eivissa.

Torres, que ha participat en la manifestació del Primer de Maig a Eivissa juntament amb una àmplia representació de socialistes de l’illa, ha explicat que, de cara a la legislatura vinent i malgrat no tenir competències específiques, “sí que es duran a terme accions encaminades a aconseguir una major i millor ocupació per a tots els eivissencs i eivissenques”.

Entre les propostes impulsades per la FSE-PSOE, Torres destaca la creació d’una mesa insular d’ocupació així com l’impuls d’acords de col·laboració amb el teixit empresarial d’Eivissa per facilitar l’accessibilitat al mercat laboral a través de la formació.

A més, el candidat a la reelecció ha ressaltat la necessitat “d’assegurar la inserció laboral a aquelles persones que tenen dificultats i requereixen d’una especial protecció per a accedir al mercat laboral”.

En aquesta línia, Torres es compromet a “assegurar llocs de treball per a les víctimes de la violència” així com “augmentar la reserva de places destinades a la diversitat funcional” i la contractació de brigades de persones a l’atur durant la temporada baixa.

Torres, que ha assegurat que es desenvoluparan campanyes informatives per lluitar contra la precarietat laboral, ha recordat les mesures laborals impulsades pel govern de la presidenta Francina Armengol.

“Durant aquests quatre anys, els socialistes hem impulsat la signatura de convenis col·lectius que ofereixen millores i garanties als treballadors de sectors tan importants en les nostres illes com l’hostaleria, la neteja o el comerç”, ha dit Torres.

En el balanç en matèria laboral, destaca la conversió de nombrosos contractes temporals a fixos a través de les campanyes d’inspecció incloses en el pla de lluita contra la precarietat laboral.

Per a finalitzar, Torres ha apuntat que el PSOE ha suposat la “millor palanca per a la transformació social que han disposat els treballadors i les persones més desfavorides de la nostra societat i així ho hem demostrat en una història de 140 anys”.

Leave a Reply