Vicent Torres reitera la crida a la unitat dels grups polítics del Consell d’Eivissa

El grup PSOE ha reiterat la crida a la unitat del Consell d’Eivissa davant la pandèmia i les seues conseqüències socials i econòmiques: “Estam per buscar consensos i per treballar en favor de l’illa. El que no farem com a PSOE és caure en debats que donen a la ciutadania una imatge equivocada dels representants públics”, ha dit el portaveu socialista i anterior president del Consell Insular, Vicent Torres, en el Ple ordinari de la institució celebrat avui via telemàtica.

“Des del PSOE demanaria que no caiguem en debats equivocats, que no utilitzem aquesta crisi per buscar un rèdit polític, sinó que treballem amb unitat per donar-hi una resposta”. Malgrat les reiterades crides a la unitat del PSOE, l’acord avui no ha estat possible quant a les donacions solidàries dels grups polítics, com ha lamentat Vicent Torres.

El portaveu del PSOE ha explicat “que és important i molt necessari ajudar a les entitats que estan treballant en primera línia, ja sigui en la lluita contra la pandèmia o per pal·liar les conseqüències de la mateixa”.

Atès que ni PP-Cs ni Unides-Podem s’ha obert a un acord per concretar una aportació dels grups a les entitats que lluiten contra la Covid-19 i els seus efectes, el PSOE mantendrà la seua decisió inicial de destinar el 50% del total de l’assignació de grup a entitats d’Eivissa, a part de les aportacions privades que fan de la seua retribució els consellers.

En aquest sentit, el portaveu socialista ha explicat que la campanya del PSOE de recollida de fons entre la seua militància a tot el país, que es va iniciar el passat 3 d’abril, aquesta setmana ja havia superat la xifra de 400.000 euros.

En l’inici del Ple, Vicent Torres ha insistit que “no hem d’estar ni per estratègies partidistes, ni per intentar endur-se un rèdit polític. El Partit Socialista estarà en tot moment al costat de l’acord. Ho estam allà on governam, i ho estam, com és aquest cas, allà on tenim la responsabilitat de l’oposició”.

El portaveu ha demanat que “treballem junts” en favor d'”una Eivissa que recupera el turisme, amb un turisme del qual ens puguem sentir orgullosos, una Eivissa que promou altres activitats lligades al coneixement, la innovació i la creació, una Eivissa exemplar quant a la gestió del medi ambient i del territori, i una Eivissa cohesionada socialment, que dóna resposta a les desigualtats i que genera oportunitats per a tothom”.

Conscient que “és fàcil dir-ho, però molt complicat arribar-hi”, Vicent Torres ha manifestat que “si anam de la mà del conjunt de la societat, crec que podrem avançar-hi molt”.

 

Comments are closed