Consell de Menorca

Representants Consell de Menorca

Susana Mora Humbert

(Maó, 1982)

Llicenciada en Ciències Polítiques i Dret, és actualment la Presidenta i consellera de Promoció Turística del Consell Insular. Afiliada des del 2011 al PSOE Menorca, va sortir elegida com a Secretària General del partit al Congrés del juliol del 2017. 

Miquel Company Pons

(Maó, 1985)

Ex empleat de banca, tècnic en gestió administrativa, en riscos laborals i estudiant del grau en Ciències Socials, és actualment el conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca. Afiliat des del 2004 al Partit Socialista, és el secretari de Relacions Institucionals del PSOE Menorca.

Bàrbara Torrent Bagur

(Ciutadella, 1984)

És educadora social de professió i actualment ocupa el càrrec de consellera de Benestar Social. Des de l’any 2006 ha estat treballant a l’àrea social de l’Ajuntament de Ciutadella. És també membre de l’executiva insular del PSOE Menorca i secretària de Serveis Socials.

José Pastrana Huguet

(Ciutadella, 1968)

És educador social de professió amb els títols de màster en Protecció Civil i Gestió d’Emergències; Sistemes Integrats de Gestió; Direcció i Gestió de Recursos Humans; Prevenció de Riscos Laborals; MBA; i Habilitats Directives. Actualment és el conseller de Serveis Generals del Consell Insular de Menorca. 

Notícies del Consell de Menorca