Consell Insular de Menorca

Representants

Susana Mora Humbert

(Maó, 1982)

Llicenciada en Ciències Polítiques i Dret, és actualment la Presidenta i consellera de Promoció Turística del Consell Insular. Afiliada des del 2011 al PSOE Menorca, va sortir elegida com a Secretària General del partit al Congrés del juliol del 2017. 

Bàrbara Torrent Bagur

(Ciutadella, 1984)

És educadora social de professió i actualment ocupa el càrrec de consellera de Benestar Social. Des de l’any 2006 ha estat treballant a l’àrea social de l’Ajuntament de Ciutadella. És també membre de l’executiva insular del PSOE Menorca essent la secretària de Política Social.

José Pastrana Huguet

(Ciutadella, 1968)

És educador social de professió amb els títols de màster en Protecció Civil i Gestió d’Emergències; Sistemes Integrats de Gestió; Direcció i Gestió de Recursos Humans; Prevenció de Riscos Laborals; MBA; i Habilitats Directives. Afiliat al partit des de l’any 2020, actualment és el conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca. 

Noemí Gomila Carretero

(Maó, 1974)

És tècnic Administratiu i Tècnic mitjà Riscos laborals. Va ser consellera d’Afers Socials del Consell Insular l’any 2008 i des de febrer 2016 fins el 2021 ha ostentat el càrrec de Directora de Ibavi a Menorca. Des del 2019 també ha estat regidora de Serveis Socials a l’ajuntament des Castell i actualment és la consellera de Serveis Generals del Consell Insular.

Notícies del Consell Insular de Menorca