Benvinguts/des

Entre tots i totes hem aconseguit, al llarg d’aquests anys, una Menorca oberta, tolerant, generosa i diversa. Orgullosa de ser com és i que mira, sempre, al futur amb esperança. I ho és gràcies a l’empenta i al compromís de tants menorquins i menorquines que ens han precedit en aquest camí. 

És per aquest motiu que et convido a seguir participant del nostre compromís socialista perquè estic convençuda que, junts i juntes, seguirem avançant, dia a dia, cap a una Illa encara molt millor. 

T’hi esperam!

Estructura

La Federació Socialista de Menorca, el PSOE Menorca, és el partit dels i les socialistes de l’illa i s’integra dins el PSIB de les Illes Balears i a l’estructura federal del PSOE. Està format per vuit agrupacions locals, als vuit municipis menorquins.

El PSOE Menorca és responsable de l’organització territorial i dels grups de treball temàtics, anomenats sectorials. Les agrupacions locals representen l’àmbit organitzatiu més bàsic del partit i al qual pertanyen tots els i les militants.

En tots els nivells, les decisions es prenen per dos òrgans: un sobirà i representatiu de tota la militància, en el cas de Menorca, el Comitè Insular, i un altre de caràcter executiu, que és la Comissió Executiva Insular.

Com ens organitzam?

Unes estructures flexibles i transparents permeten la participació dels militants i dels simpatitzants.
Destaques les següents estructures:

– Funcional: Permet l’execució i gestió del Partit

– Territorial: Des de les agrupacions municipals, locals o de districte; passant per les federacions insulars, provincials o comarcals; partits o federacions nacionals o regionals; fins a l’àmbit federal.

– Sectorial: Permet l’implicació en àrees polítiques concretes.

Afilia’t al partit socialista

Ajuda’ns a construir un futur millor