Eduardo Robsy passa a formar part de l’Oficina d’Assumptes Econòmics i G20 del Govern d’Espanya com a assessor

El nou nomenament del socialista serà compatible amb la seva continuïtat en el càrrec com a conseller del Grup Socialista al Consell de Menorca

El PSOE Menorca celebra el recent nomenament d’Eduardo Robsy com a assessor de l’Oficina d’Assumptes Econòmics i G20 del Govern d’Espanya, òrgan que depèn del Gabinet de Presidència del Govern i baix la Secretaria General d’Assumptes Econòmics i G20, liderada pel Secretari d’Estat, Manuel de la Rocha. Cal destacar que aquest recent nomenament serà totalment compatible amb la seva continuïtat en el càrrec com a conseller del Grup Socialista al Consell de Menorca.

L’Oficina té per objecte l’assessorament i suport tècnic i polític al President del Govern en tots els assumptes relacionats amb la política econòmica. Concretament, Robsy s’incorpora al Departament de Projectes Estratègics i Polítiques Sectorials, al que aporta el seu coneixement en matèria de polítiques d’habitatge, d’una banda, i la seva experiència en empreses i noves tecnologies, per una altra. 

En aquest sentit, el socialista s’ha mostrat agraït per la confiança dipositada en ell per ocupar aquest càrrec. “Som conscient del repte que suposa, i també de les oportunitats que m’oferirà a l’hora de combinar la política estatal i insular, perquè les qüestions insulars han de tenir-se sempre en compte en els assumptes nacionals. Estic segur que esdevindrà una etapa plena d’aprenentatges a nivell personal, professional i polític i de la qual esper aportar el meu coneixement en matèria d’habitatge per avançar en el que ja és un dels grans reptes del nostre país”. 

Robsy compta amb un ampli bagatge en l’àmbit públic i privat, havent estat gerent i tresorer de l’Ajuntament de Maó, entre el 2007 i el 2010, i del 2011 al 2012, respectivament; Director General d’Habitatge i Arquitectura, del 2021 al 2022, Director General d’Habitatge, del 2019 al 2021, i Assessor de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, del 2016 al 2019, del Govern de les Illes Balears. Així com també és fundador de viviendista.com i de textos.info.  

Amb tot, el PSOE Menorca vol felicitar Robsy per aquest nou càrrec i vol posar de manifest el reconeixement a la seva trajectòria professional per ostentar-lo. De fet, també vol destacar la implicació dels socialistes de les Illes Balears a les diferents institucions estatals, com és el cas de Francina Armengol com a presidenta del Congrés dels Diputats, el de Pepe Mercadal com a diputat del Congrés i ara amb la nova incorporació d’Eduarod Robsy com a membre de l’Oficina d’Assumptes Econòmics i G20 del Govern d’Espanya, la qual es farà efectiva a finals de febrer. 

Leave a Reply