El PSOE Maó reforça i reestructura el seu Comitè Local

El passat 27 de gener, l’Assemblea del PSOE Maó va aprovar per unanimitat la proposta de reestructuració del Comitè Local proposat pel seu Secretari General, Héctor Pons.

El Comitè Local elegit al procés congressual de 2017, ha realitzat amb èxit la seva tasca de direcció del partit a nivell local, i transcorreguts els vuit primers mesos del nou govern a l’Ajuntament de Maó, on el grup socialista és majoritari i ostenta la batlia, s’ha valorat com a positiu i necessari reforçar-lo i reestructurar-lo.

El PSOE Maó és una organització oberta i participativa, amb un projecte d’esquerres i progressista propi, l’objectiu del qual és impulsar aquelles polítiques necessàries per a donar solució als problemes de la població maonesa i satisfer les seves necessitats.

Així, i amb la intenció d’obrir més el partit a la ciutadania, recollir les demandes socials, generar debat al seu sí, i donar suport a la tasca del grup municipal, s’ha reestructurat el Comitè Local en quatre Secretaries i quinze Vocalies (adscrites, cada una d’elles, a una Secretaria). 

Héctor Pons, Secretari General, està al front del PSOE Maó, ostentant Carlos Montes la Secretaria d’Organització, María José Camps la Secretaria de Política Municipal i Institucional, i Santi Florit la Secretaria d’Acció Electoral.

Son vocals del Comitè Local,  José Manuel García, Guillermina Moll, Carme Seguí, José Tudurí, Dolores Antonio, Gerardo Pons, Cristina Garriga, Enric Mas, Elena Costa, Gerard Prats, Margarita Monjo, José Costa, María Tudurí, Josep Buñuel i Cristina Font.  

Leave a Reply