El PSOE Menorca celebra que s’hagi constituït la mesa del Congrés amb Francina Armengol com a presidenta de la Cambra

El partit també celebra que el company Pepe Mercadal sigui diputat del Congrés

El PSOE Menorca celebra que aquest matí s’hagi constituït la Mesa del Congrés, el màxim òrgan de govern i organització del Parlament, i Francina Armengol hagi sortit elegida com a presidenta de la Cambra amb majoria absoluta. El partit vol reconèixer el seu perfil com el millor per ostentar aquest càrrec, ja que la seva experiència com a presidenta del Govern de les Illes Balears i la dedicació demostrada amb fer avançar les Illes Baleras la fan mereixedora de la presidència.

Així mateix, el PSOE Menorca també celebra la designació de Pepe Mercadal com a diputat de la cambra. Mercadal ha demostrat al llarg dels anys el seu ferm compromís amb el partit i amb els valors que el representen. De fet, el partit assegura que la seva convicció amb el fet que la via per transformar la qualitat de la gent és a través de la política el converteix en una persona exemplar  per defensar els interessos de tots i totes.

Mercadal ha explicat que “ara que hem donat inici a la XV Legislatura, ens toca treballar per formar un govern progressista a Espanya que impulsi un creixement econòmic just del que tothom s’hi beneficii, que avanci en la transició ecològica i que sigui sensible amb la pluralitat del país, també amb la insularitat”. 

Amb tot, el PSOE Menorca agraeix a tots els membres del partit i als ciutadans que han confiat en el Partit Socialista per representar les seves veus en el Congrés. Reafirmam el nostre compromís en seguir fent feina, tal com hem fet fins ara, per construir un futur en el qual la participació activa, la diversitat d’opinions i el respecte mutu siguin els pilars fonamentals del nostre sistema democràtic.

Leave a Reply