El PSOE Menorca es marca com a prioritat la reactivació socioeconòmica de Menorca

L’executiva del partit s’ha reunit per fer un balanç de la gestió de la crisi sanitària i s’ha marcat com a prioritat la reactivació socioeconòmica de l’Illa

Avui s’ha reunit l’Executiva del PSOE Menorca i ha fet un “balanç positiu” de la gestió de la crisi sanitària, tant a nivell insular com autonòmic i estatal. En aquest sentit, la Secretària General, Susana Mora, ha manifestat que “les bases que s’han posat en marxa han estat sòlides i sense precedents”, un fet que ha demostrat, ara més que mai, “solvència en la gestió dels governs liderats per l’esquerra”. 

Pel que fa a l’acord d’Europa, Mora ha aclarit que “suposa oxigen per a totes les administracions”, un acord que, afirma, “és fonamental per assentar les bases per començar a reactivar l’economia de tots els països”. De fet, “suposa la consolidació del projecte europeu en un moment tan complicat, posa en valor el paper sobirà els estats membre dins la Unió Europa i estableix una estratègia conjunta i d’unió”. 

Concretament, “aquesta injecció de 750.000 milions d’euros farà que, a part d’estabilitzar la situació pressupostària de les administracions, també es puguin impulsar aquelles inversions publicoprivades que ajudin, en definitiva, a l’objectiu que perseguim: reactivar la situació socioeconòmica i millorar les condicions de tantes persones”, ha recordat la Secretària General.

A més, ha afegit que a nivell insular i autonòmic “la coordinació entre administracions ha demostrat que hem estat capaços de dur endavant decisions en forma de pactes, d’aplicació gairebé immediata, que han millorat la situació d’empreses i famílies”, reconeixent, en aquest punt, que “encara hi queda molta feina per fer”. 

Per últim, l’Executiva del PSOE Menorca ha volgut deixar palès que, en aquesta crisi derivada per la Covid-19, s’han reforçat els valors que caracteritzen la socialdemocràcia demostrant, d’aquesta manera, que les polítiques en favor dels serveis públics han donat uns resultats positius per a la tota la societat en general. 

Leave a Reply