El PSOE Menorca recorda que va advertir de la incompatibilitat d’Adolfo Vilafranca com a membre del Consell d’Administració d’Autoritat Portuària

El PSOE Menorca critica que la primera votació del Consell d’Autoritat Portuària sobre una de les concessions més importants del Port de Maó hagi comptat amb l’abstenció del president del Consell Insular, Adolfo Vilafranca. Aquesta situació ja va ser advertida per part del Partit Socialista, el qual va avisar que la decisió de cedir aquest càrrec al president, en lloc d’un membre de l’Ajuntament de Maó, deixaria els menorquins i menorquines sense representació efectiva a l’APB. 

Cal recordar que Vilafranca es troba actualment en situació d’exedència amb el major grup nàutic de Menorca, el qual té interessos directes amb el Port de Maó. 

Tenint en compte aquest context, en el seu moment el PSOE Menorca va advertir que el president s’hauria d’abstenir de forma sistemàtica en totes les decisions que tinguessin relació amb l’ordenació del Port de Maó i deixaria a Menorca, d’aquesta manera, sense cap tipus de representació.

Una crítica que va ser desacreditada pel PP, ja que va defensar que, en cap cas, el nomenament de Vilafranca com a president de la màxima institució insular i la seva situació d’execència amb Sasga Group suposaria una incompatibilitat. Davant d’aquesta situació, el partit defensa que el temps li ha donat la raó i recorda que esdevindrà una situació que s’anirà repetint de forma continuada en el temps. Amb tot, el PSOE Menorca demana que es reconsideri aquesta decisió i la rectifiqui a favor de l’Ajuntament de Maó.

Leave a Reply