Sandra Moll, elegida secretària general del PSOE Ciutadella

Guanyar les eleccions de 2023, reforçar la comunicació interna i externa de l’agrupació i apropar el partit a la ciutadania, entre els principals objectius de la nova executiva

El PSOE Ciutadella ha celebrat la seva assemblea d’inici de mandat i renovació de càrrecs, on Sandra Moll ha estat elegida secretària general de l’agrupació per als següents quatre anys. L’acte, que ha tingut lloc a la seu de l’agrupació, ha comptat amb l’assistència de la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, així com d’altres companys i companyes de l’executiva insular, com Damià Borràs o Juana Escandell. 

Sandra Moll ha començat el seu discurs agraïnt la confiança per haver estat elegida com a secretària general de l’agrupació de Ciutadella. A més, ha assegurat que “uns dels principals objectius d’aquesta nova executiva és, precisament, agafar el testimoni dels companys que ens han precedit i seguir fent feina perquè el PSOE de Ciutadella guanyi les eleccions del 2023”.

Aquest principal objectiu passa per “reforçar la comunicació tant interna com externa de l’agrupació i donar més visibilitat a tota la feina que està fent el PSOE en benefici del municipi”.

A part, “és important mantenir la seu de l’agrupació oberta per els ciutadans, per rebre els seus suggeriments i ser capaços d’oferir-los una solució adaptada a les seves necessitats”.

Per últim, la socialista s’ha proposat continuar fent feina per “apropar el partit a la ciutadania i per intentar augmentar el nombre de militants de l’agrupació, ja que aquests són el motor i la base de Partit Socialista”. Moll ha conclòs reforçant la idea que “és imprescindible donar a conèixer qui són totes les persones que formam part del projecte socialista i, sobretot, explicar el nostre full de ruta per a Ciutadella”. 

Així, a Sandra Moll li acompanyen la secretària d’organització, Regina Muntaner; el secretari de política municipal, Josep Pastrana; el secretari d’acció electoral, Joan Mascaró; la secretària de comunicació, Noemí Camps, i Andreu Bosch i Carol Cerdà com a vocals. Quant als membres que formaran part del Comitè Insular, seran Joan Mascaró, Andreu Bosch, Pilar Seguí i Toni Febrer. 

Leave a Reply