El PSOE Ciutadella una candidatura “plural, transversal i preparada per liderar l’Ajuntament”

El PSOE Ciutadella ha presentat avui la candidatura amb la que participarà a les eleccions municipals del 28 de maig, i ho ha fet amb una llista plural, transversal i preparada per assumir el repte de liderar l’Ajuntament i reactivar el municipi. La candidatura està encapçalada per Carol Cerdà, actual directora insular de Persones Majors, Dependència i Diversitat Funcional del Consell de Menorca. L’acompanya un grup de persones compromeses amb el benestar de Ciutadella, procedents de sectors diferents de la vida social i econòmica.

La candidatura és la següent: 

1. Carol Cerdà Pons

2. Sandra Moll Taltavull

3. Llorenç Ferrer Monjo

4. Pedro Capó Casasnovas

5. Regina Muntaner Fernández

6. Bernat Casasnovas Mercadal

7. Esther Mascaró Puntí

8. Miquel Mercadal Lluch

9. Pilar Simón Garcia

10. Guillem Bosch Llufriu

11. Pilar Seguí Mascaró

12. Josep Pastrana Huguet

13. Tónia Florit Moll

14. Pascual Fullana

15. Maria Bagur Garrido

16. Joan Mascaró

17. Bàrbara Torrent

18. Andreu Bosch Mesquida

19. Pilar Carbonero Sánchez

20. Joan Marqués Coll

21. Noemi Camps Villalonga

SUPLENTS:

Antoni Febrer Gener

Francisco Márquez Medeiro

Sandra Moll Taltavull, actual regidora i secretària general del PSOE Ciutadella, ocupa el nombre 2 de la candidatura, per aportar l’experiència adquirida durant aquest mandat en la gestió municipal. En tercer lloc figura Llorenç Ferrer Monjo, amb una àmplia experiència en el sector financer i de la banca, i persona implicada i compromesa en diferents àmbits de la vida ciutadana i col·lectiva. L’empresari del sector turístic Pedro Capó Casasnovas és el nombre 4 de la candidatura, amb l’objectiu d’aportar el seu coneixement després de més de 37 anys d’experiència en el ram. 

Regina Muntaner Fernández, nombre 5 de la candidatura, és infermera i professora universitària, i actualment treballa en la coordinació autonòmica de salut i gènere, i aportarà els seus coneixements per afavorir la participació comunitària. Bernat Casasnovas Mercadal, nombre 6, acumula una gran experiència internacional en el sector de la restauració, i aportarà la mirada oberta per fer avançar Ciutadella a partir d’aquells coneixements adquirits arreu d’Europa. 

Al nombre 7 figura la periodista Esther Mascaró, persona compromesa i especialment activa a la Protectora d’Animals de Ciutadella. Al nombre 8 es presenta Miquel Mercadal Lluch, amb experiència en docència i hosteleria, i actual secretari del Cercle Artístic de Ciutadella. I en el nombre 9, Pilar Simon García, treballadora municipal amb àmplia experiència en els àmbits de l’educació i de l’atenció sociosanitària. 

La candidata a la batlia, Carol Cerdà, explica que “hem apostat per una llista àmplia, diversa, plural i preparada, on cada persona pugui aportar visions diferents i experiències en molts àmbits, per tal que la nostra feina a l’Ajuntament sigui el més enriquidora possible. Volíem una candidatura que abastés a un ampli espectre de la societat ciutadellenca, perquè si volem una ciutat plural, hem de comptar amb totes les visions possibles que facin que, des de l’Ajuntament, puguem atendre a totes les demandes de la ciutadania. No volíem una llista monocromàtica, sinó que apostam per la diversitat i el repte que suposa combinar punts de vista complementaris”. 

Per la seva banda, la secretària general Sandra Moll ha definit la proposta del partit per Ciutadella com “un projecte que garanteix el futur, un projecte que garanteix el progrés, un projecte de diàleg i de propostes valentes. Un projecte que només és possible amb un lideratge socialista, ja que només d’aquesta manera serem capaços d’avançar de veritat”.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed