Susana Mora: “Hem demostrat un model diferent de gestió, una capacitat de dirigir els recursos públics cap a la ciutadania i centrats en les seves necessitats més urgents”

L’Executiva insular s’ha reunit per unir sinergies positives i enriquir el debat d’anàlisi política davant la situació sanitària i socioeconòmica de Menorca

Els membres socialistes de l’Executiva el PSOE Menorca, s’han reunit avui per analitzar, d’una banda, l’actualitat política marcada per la pandèmia mundial i, per l’altra, centrada en la recuperació socioeconòmica de Menorca sempre des del diàleg i el compromís entre administracions. 

La Secretària General del partit, Susana Mora, ha començat fent una reflexió del context estatal defensant que “tot i estar vivint una situació molt complexe per a tots i totes, el Govern d’Espanya liderat per Pedro Sánchez, ha demostrat una gran solidesa, visió d’estat i una exemplar responsabilitat institucional”. 

A més, ha afegit que “és fonamental que els Pressupostos Generals de l’Estat segueixin endavant perquè ofereixen oxigen pressupostari, en un moment tan delicat com l’actual, a les nostres institucionals i es recuperen, alhora, inversions territorials importants per a Menorca i per a la resta de les Illes Balears”. 

De fet, la secretària general s’ha mostrat satisfeta amb la gestió que s’ha fet per part de les institucions davant l’emergència social, sanitària i econòmica derivada de la Covid-19. En aquest sentit, ha fet referència “al la figura dels ERTO i dels fixos discontinus com a dos exemples clars de compromís institucional amb qui ho passa més malament”. 

“Hem demostrat, des de l’esquerra, un model diferent de gestió en un moment de crisi socioeconòmica sense precedents, una gran capacitat de dirigir tots els recursos públics adreçats a la ciutadania i centrats, com no pot ser d’altra manera, en les seves necessitats més urgents”, ha conclòs Susana Mora. 

Amb tot, el PSOE Menorca s’ha compromès en seguir fent feina de forma decidida per seguir conduint l’acció política cap a la recuperació socioeconòmica de la nostra Illa i cap a les necessitats i demandes dels menorquins i menorquines que més ho necessiten en aquests moments. 

Leave a Reply