Susana Mora, única precandidata a la secretaria general del PSOE Menorca

Un cop s’ha tancat el període per presentar precandidatures, s’obre el procés per recollir i presentar avals 

Susana Mora ha presentat la seva precandidatura per a la secretaria general del PSOE Menorca, essent l’única que optarà al càrrec, ja que el període per a la presentació de precandidatures va concloure ahir, dia 26 de novembre. A partir d’aquí, s’obre el termini per recollir i presentar els avals necessaris. 

D’acord amb les bases de la convocatòria del 14è Congrés de la Federació Socialista de Menorca, el mínim d’avals requerits per obtenir la condició de candidata està comprès entre el 5 i el 10% de la militància. Atès que només s’ha presentat una precandidatura per a la secretaria general, i en el moment en el qual se certifiqui la validesa dels avals, es considerarà proclamada definitivament Susana Mora com a Secretària General per als propers 4 anys. 

Aquesta serà la segona vegada que Susana Mora reedita el càrrec, iniciant així el segon mandat consecutiu, després del de 2017-2021. Per tant, aquesta és una passa més per reeditar la victòria electoral de 2019 i consolidar els governs socialistes al Consell Insular i als vuit municipis.

Per part seva, Susana Mora ha manifestat que “és un enorme orgull i responsabilitat reeditar com a Secretària General d’un partit fort i estable, un partit que ha demostrat, en els pitjors moments, saber gestionar una situació des del diàleg, compromís i responsabilitat, i no deixar a ningú enrere”. 

Leave a Reply