Toni Mir presenta un equip de persones format i plural amb la voluntat de capgirar la manera de fer política a Alaior

Els socialistes d’Alaior van celebrar ahir capvespre l’acte públic de presentació de la candidatura municipal per a les eleccions del 28 de maig al Pati de sa Lluna

El PSOE Alaior va presentar ahir, en un acte de presentació pública al Pati de sa Lluna, la candidatura municipal per a les eleccions de maig, encapçalada per Toni Mir. Durant el seu discurs inicial, el candidat va defensar que “presentam un equip de persones que poden capgirar una manera de fer política que els socialistes no compartim”. Una candidatura que “respon a la pluralitat del poble, preparada i amb el compromís per donar l’impuls necessari a projectes estratègicament importants”. 

Mir també va manifestar que “els socialistes feim el que deim”. Concretament, “el nostre compromís és ampliar el geriàtric municipal; impulsarem la creació d’un pla local d’accés a l’habitatge i la junta municipal de Cala en Porter perquè tengui veu a l’Ajuntament, així com aconseguirem un nou espai per a l’escola de música, tan necessari i demandat”. A més, va afegir que “tenim la intenció de crear una oficina municipal d’ajuda i d’acompanyament a totes les entitats socials, culturals, econòmiques i esportives del poble”. 

Per últim, el socialista va afegir que “Alaior ha de pujar al tren del segle XXI, no podem deixar més projectes enrere i hem de començar a fer feina de valent, per a tots els veïns i veïnes, a partir del 29 de maig”. “Seré es batle dels que ens votin i dels que no. Dels que tenen més i dels que tenen menys. Dels arrelats i dels nouvinguts. Dels joves i dels grans. No seré el batle de PSOE, sinó de tots i de totes sense cap excepció”, va concloure el socialista.

CANDIDATURA MUNICIPAL PSOE ALAIOR 

 1. Toni Mir
 2. Mireia Gómez
 3. Alex Vidal 
 4. Maite Verger
 5. Paco Guerrero
 6. Susana Caudepón
 7. Joan Pons
 8. Isa Perea
 9. Hendrik Reuter
 10. Joia Enrich
 11. Abdul Azzaoui
 12. Mili Trobat
 13. Toni Fortuny

Leave a Reply