Azahara Peña fa una crida als i a les joves d’Eivissa a participar en la “lluita progressista”. Reelegida secretària general en el 6è Congrés de les Joventuts Socialistes.

Azahara Peña de la Fuente ha estat reelegida secretària general de les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi), en el 6è Congrés del partit celebrat ahir a la tarda a la ciutat d’Eivissa. En el discurs de cloenda, la secretària general va fer una crida als i a les joves d’Eivissa a participar en la “lluita progressista”, en favor “d’un millor present i un millor futur per al conjunt de societat: “No estam perduts ni perdudes, sabem el que volem, no som la generació de vidre, no som la generació de cotó, som joves, amb ganes, embolicats en incerteses i dubtes, volem que ens escoltin i passar a l’acció, i ho volem ara, perquè companys i companyes, la lluita és ara”, va afirmar Azahara Peña davant dels assistents al congrés, entre els quals hi havia el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB), Ares Fernández, i el secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas.

Azahara Peña va destacar que formar part de les JSEi “és com formar part d’una petita família, que dia a dia lluita i fa polítiques per a la joventut de les nostres illes”, unes polítiques “que milloren la vida de moltes persones joves, i sobretot de dones joves”. La secretària general va definir la militància com a “apassionada, radical, lluitadora, imaginativa, lleial i ambiciosa del bé comú”. A les Joventuts Socialista, “defensam polítiques apassionades, perquè els i les socialistes feim polítiques amb passió i des del cor”.

Entre els reptes dels i de les joves d’Eivissa, Azahara Peña va destacar la necessitat de “lluitar perquè ningú es quedi endarrere, en un món cada volta més competitiu”, “que les dones tenguem les mateixes oportunitats”, i altres qüestions com l’accés a l’educació i la formació pública i de qualitat, a l’habitatge, o que des d’Eivissa “ajudem a tenir un planeta blau i verd, no un lloc gris explotat pels que s’enriqueixen a costa de tot i de tots”.

“Començam una nova etapa per centrar-nos en el que volem per avui i per demà”, va ressaltar Azahara Peña, animant el conjunt del partit a mobilitzar la joventut de l’illa per “treballar en idees i programes, perquè l’any que ve serà any electoral i les nostres propostes han d’arribar a les institucions”.

El secretari general de les Joventuts Socialista de les Illes Balears, Ares Fernández, va felicitar Azahara Peña i la nova Executiva, destacant “l’aportació que heu fet els i les socialistes d’Eivissa al conjunt de la Comunitat”. Segons Ares Fernández, fa falta una organització política com les Joventuts Socialistes per fer arribar a les institucions les necessitats dels joves, i per això va animar les JSEi a seguir treballant com els últims anys, “sumant més joves a la lluita”.

El secretari general de la Federació Socialista d’Eivissa, Josep Marí Ribas, va intervenir en la cloenda del 6è Congrés de les JSEi per felicitar Azahara Peña i la nova Executiva de les JSEi, destacant que “la vostra reivindicació ha de continuar alçant la veu, lluitant per les vostres idees”.Marí Ribas va posar l’exemple que “el Govern de les Illes Balears ha pres en consideració moltes de les reclamacions que els joves heu fet a les nostres Illes, com en matèria d’habitatge”, fet que demostra que “les Joventuts Socialistes heu de continuar participant, introduint missatges i accions en favor dels i de les joves i del conjunt de la societat”.


Comissió Executiva Joventuts Socialistes d’Eivissa
Azahara Peña, secretària general
Iván Torres, secretari d’Organització
Paula Torres, secretària d’Igualtat i Assumptes Socials
Iván Guerrero, secretari de Política Institucional
Gabriela Dumitrescu, vocal
Jose Luis Beteta, vocal

Comitè Insular de la FSE-PSOE
Ivan Torrés Costa
Elsa Roldan Ripoll
Suplents:
Mario Rubio Comino
Gabriela Dumitrescu

Consell Nacional de les JSIB
José Luis Beteta
Paula Torres
Suplents:
Iván Guerrero
Elsa Roldan Ripoll

Comments are closed