Joventuts Socialistes d’Eivissa denuncia que el Consell d’Eivissa no ha posat en marxa el servei d’autobús nocturn “Discobus”.

Reclamen la posada en marxa de l’autobús nocturn, ja que ofereix facilitats de mobilitat a la joventut.

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) exigeix ​​que es posi en marxa el servei d’autobús “Discobus” que dóna servei a la nit i afavoreix l’ús del transport públic, més segur i sostenible, entre les persones joves que es vulguin desplaçar durant les nits del cap de setmana evitant la utilització del vehicle particular i oferint màxima seguretat en els desplaçaments.

Azahara Peña, secretària general ha expressat que aquest servei permet poder tornar a casa de manera segura donat que a l’hora de tancament d’establiments ja no hi ha cap línia d’autobús que ofereixi la possibilitat de tornar a casa de manera segura .

Aquest servei més ofereix seguretat viària i personal a les famílies dels joves durant les nits dels caps de setmana”. Per això, des de Joventuts Socialistes ‘demanem que el Consell d’Eivissa es deixi d’excuses, que atengui aquesta petició i que s’iniciï com més aviat el servei’ . Peña també ha manifestat que ‘la deixadesa del Consell pel que fa als joves és evident i, tenint en compte que la temporada turística ja està molt avançada, aquest servei és més que necessari

Comments are closed