Joventuts Socialistes d’Eivissa entreguen a Creu Roja el material escolar recollit durant la campanya solidària

Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han entregat avui a Creu Roja el material escolar recollit durant la campanya solidària que han portat a terme per quart any consecutiu. Azahara Peña, secretària general de les JSEi, i Iván Torres, secretari d’organització, han fet el lliurament a la coordinadora de Creu Roja a Eivissa, Mary Castaño. Tota classe de material com motxilles, llibretes, estotjos, llapis, retoladors, gomes d’esborrar o maquinetes de fer punta, productes necessaris per a la tornada a l’escola, formen part del material recollit per les JSEi des del 20 d’agost, quan va començar la campanya.

“Enguany hem recopilat molt més material que en edicions anteriors, jo crec que s’ha notat que la gent està més conscienciada de les dificultats que passen moltes famílies per culpa de la pandèmia”, ha afirmat la secretària general de les JSEi. Des de les Joventuts Socialistes “agraïm a totes les persones que han col·laborat aportant material, posant un granet d’arena per ajudar les famílies en la tornada al ‘cole’, després de molts de mesos sense classes i en una situació de molt complicada, com és la que estam passant actualment”, ha explicat Azahara Peña.

Les JSEI han aprofitat per “felicitar a la Creu Roja d’Eivissa per l’extraordinària labor que duen a terme ajudant a les persones que més ho necessiten”. Un compromís que “cobra tot el valor en la situació actual provocada per la Covid-19, amb molta gent sense feina i que passen per enormes dificultats”. La secretària general de les Joventuts Socialistes ha fet una crida “perquè totes les persones col·laborin en la mesura de les seues possibilitats amb entitats com la Creu Roja, que són més necessàries que mai”.

Creu Roja Eivissa repartirà el material recollit per les JSEi entre les famílies del programa d’aliments que tenen a càrrec boixos i boixes en edat escolar, uns 170 alumnes en total, segons ha explicat Mary Castaño. Durant les setmanes més complicades de l’estat d’alarma, aquesta organització va arribar a atendre 680 famílies d’Eivissa en el seu programa d’aliments. Actualment atenen a unes 450 famílies, però aquesta xifra malauradament podria augmentar en els pròxims mesos a causa de la crisi provocada per la pandèmia.

Comments are closed