Joventuts Socialistes d’Eivissa inicia una campanya de recollida de material escolar. Es tracta de la cinquena edició d’aquesta iniciativa per ajudar les famílies més vulnerables

Joventuts Socialistes d’Eivissa ha iniciat aquesta setmana la campanya de recollida de material escolar, destinada a facilitar recursos a les famílies més vulnerables a través de la mediació de la Creu Roja.

 

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta campanya, que enguany, igual que l’any anterior, es considera especialment important per part de les Joventuts Socialistes a la vista de les conseqüències de la crisi econòmica, social i sanitària provocada per la COVID-19 que encara afecta a moltes famílies.

 

La secretària general de Joventuts, Azahara Peña, explica que ‘ enguany continua havent-hi moltes famílies que necessiten aquesta ajuda’. L’inici del curs és un moment de moltes despeses per a les famílies i des de les Joventuts socialistes d’Eivissa volem col·laborar en que tots els boixos i boixes de la nostra illa tinguin un començament de curs en igualtat de condicions’. Per això, ‘demanam a tothom que vulgui participar en la campanya de recollida de material escolar, que s’apropi a la nostra seu i participi’. aquest any hi ha moltes més famílies que necessiten ajuda’, per això Peña fa una crida a la participació.

 

El material escolar que es doni ha de ser nou, de qualsevol mena, i ha de dipositar-se en les oficines de la seu de la FSE-PSOE, situades a la via Romana, 15. L’horari d’atenció al públic és de 9 a 13 i si algú no pot fer-ho presencialment pot posar-se en contacte amb el telèfon indicat (646.87.61.75). Un cop finalitzada la recollida de material, les Joventuts Socialistes classificaran tot el material i el lliuraran a les famílies i l’alumnat a través de la Creu Roja.

Comments are closed