Joventuts Socialistes d’Eivissa inicia una campanya de recollida de material escolar. Es tracta de la quarta edició d’aquesta iniciativa per ajudar les famílies més vulnerables

Joventuts Socialistes d’Eivissa ha iniciat aquesta setmana la campanya de recollida de material escolar, destinada a facilitar recursos a les famílies més vulnerables a través de la mediació de la Creu Roja.

 

Es tracta de la quarta edició d’aquesta campanya, que enguany es considera especialment important per part de les Joventuts Socialistes a la vista de les conseqüències de la crisi econòmica, social i sanitària provocada per la COVID-19.

 

La secretària general de Joventuts, Azahara Peña, explica que ‘aquest any hi ha moltes més famílies que necessiten ajuda’, per això Peña fa una crida a la participació de totes aquelles persones que estiguin en disposició de col·laborar amb aquesta campanya. ‘Tots els nens i les nenes, així com joves de la nostra illa mereixen un inici de curs en igualtat de condicions i d’oportunitats pel que animem a contribuir a tota persona que pugui ajudar’.

 

El material escolar que es doni ha de ser nou, de qualsevol mena, i ha de dipositar-se en les oficines de la nova seu de la FSE-PSOE, situades a la via Romana, 15. L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 i de 17 a 20 hores. Un cop finalitzada la recollida de material, les Joventuts Socialistes classificaran tot el material i el lliuraran a les famílies i l’alumnat a través de la Creu Roja.

Comments are closed