Joventuts Socialistes entreguen a Creu Roja material escolar per a 250 boixos i boixes d’Eivissa

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa han fet entrega a Creu Roja del material escolar recollit durant la campanya solidària amb motiu de l’inici del curs, que es destinarà a un total de 250 boixos i boixes d’Eivissa de famílies amb necessitats econòmiques. La secretària general de les JSEi, Azahara Peña, acompanyada del secretari d’organització, Iván Torres, han lliurat el material al president de Creu Roja a Eivissa, Manuel Marín, i a la coordinadora insular, Mary Castaño.

Azahara Peña que volgut “donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en la campanya de recollida aportant tota classe de material escola”, que les Joventuts Socialista porta a terme per cinquè any consecutiu, i “molt especialment a totes les persones de la Creu Roja, que fa una feina imprescindible per atendre les necessitats de les persones que més ho necessiten”.

La secretària general de les Joventuts Socialistes ha explicat que “a pesar de l’inici de la recuperació econòmica, que aquest estiu ha set molt evident, continuen havent moltes famílies d’Eivissa amb serioses dificultats per arribar a final de mes, i amb problemes per pagar el lloguer o la hipoteca”. Aquesta campanya de recollida de material escolar té per objectiu “ajudar a totes aquestes famílies en l’inici del curs” i “que no hi hagi desigualtats entre els infants per raons econòmiques, i molt menys en un àmbit fonamental com és l’accés a l’educació”.

Comments are closed