Les Joventuts Socialistes d’Eivissa inicien la campanya solidària de recollida de jugarois

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han iniciat la campanya solidària de recollida de jugarois a benefici de Creu Roja, que des de fa uns anys organitzen durant les dates nadalenques. Enguany “l’ajuda de la ciutadania d’Eivissa és més important que mai, ja que la crisi provocada per la pandèmia ha agreujat la situació de les famílies més vulnerables”, recorda la secretària general de les JSEi, Azahara Peña.

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa recorden que han de ser jugarois nous, i es prega que siguin no sexistes i no violents. L’entrega es pot fer de dilluns a divendres a la seu de la FSE-PSOE, a la via Romana 15 de la ciutat d’Eivissa, fins al 20 de desembre.


El programa d’aliments de Creu Roja Eivissa atén més de mig miler de famílies, una xifra que s’ha incrementat per la Covid-19, moltes de les quals tenen fills i filles que “han de poder viure les festes nadalenques amb la mateixa il·lusió que la resta de boixos i boixes d’Eivissa”. Tot el material recollit per les Joventuts Socialistes es repartirà entre aquestes famílies.

Comments are closed