Les Joventuts Socialistes d’Eivissa inicien una nova edició de la campanya de recollida de jugarois

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han iniciat una nova edició de la seua campanya solidària de recollida de jugarois a benefici de Creu Roja. Una iniciativa que “l’any passat va comptar amb una major participació, gràcies a la conscienciació social d’ajudar a les famílies que estaven passant més dificultats econòmiques per la crisi de la Covid”, ha explicat la secretària general de les JSEi, Azahara Peña. Enguany, “esperam mantenir el volum d’ajuda de l’any passat”, ja que “encara no hem superat la crisi, i el nombre de famílies d’Eivissa que necessiten l’ajuda de la Creu Roja encara és molt elevat”.

La campanya solidària de recollida jugarois, que des de fa uns anys organitzen les Joventuts Socialistes, se suma a la de recollida de material escolar, que fan a l’inici del curs. “Tant una campanya com l’altra són molt importants, per ajudar entitats com la Creu Roja en la seua labor desinteressada d’ajudar les persones que més ho necessiten, amb una atenció molt especial a les famílies amb boixos i boixes”.

Azahara Peña considera que “el conjunt de la societat ha de lluitar contra les desigualtats, siguin per raons econòmiques o d’una altra mena”. La crisi de la Covid-19 “ha fet augmentar les desigualtats, i amb causes solidàries com l’acció social de la Creu Roja, podem ajudar a pal·liar-les”.

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa volen que “en aquestes festes cap infant de la nostra illa es quedi sense jugaroi” i fa una crida a “la col·laboració solidària de totes les persones que puguin ajudar”. També recorden que les donacions han de ser de jugarois nous, i que siguin no sexistes i no violents.

L’entrega dels juragois a les Joventuts Socialistes es pot fer de dilluns a divendres a la seu de la FSE-PSOE, a la via Romana 15 de la ciutat d’Eivissa, fins al 20 de desembre.

Comments are closed