Les Joventuts Socialistes d’Eivissa recullen jugarois per als 150 infants que atén la Creu Roja

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han lliurat avui els jugarois recollits durant la seua campanya de recollida solidària amb motius de les festes. Aquestes contribucions estan destinades a uns 150 infants de famílies d’Eivissa que reben assistència per part de la delegació insular de la Creu Roja. La secretària general de les JSEi, Azahara Peña, ha realitzat la donació a Manuel Marín, president de la Creu Roja a Eivissa, i a Marta Tur, responsable del programa de famílies de l’organització humanitària.

Azahara Peña ha subratllat que “a pesar de la recuperació del turisme i del llocs de feina, a Eivissa hi ha famílies que continuen patint una situació econòmica molt precària i necessiten la solidaritat de la societat”. La recollida solidària de jugarois en benefici de Creu Roja és una iniciativa de les Joventuts Socialistes “que feim anualment amb l’objectiu de fomentar els valors d’equitat i justícia social” i amb una idea molt clara: “No volem que cap infant de la nostra illa es quedi sense la il·lusió d’un regal perquè la seua família no arriba a final de mes”.

Una feina solidària per part de la Creu Roja que, com ha destacat la secretària general de les Joventuts Socialistes, “felicitam i volem ajudar a donar a conèixer a la ciutadania d’Eivissa, perquè és molt necessària per reduir les desigualtats socials que patim, a pesar que algun pensin que en aquesta illa només hi ha luxe i gent rica”.

Comments are closed