Les Joventuts Socialistes inicien la seva campanya solidària de recollida de juguerois

Les Joventuts Socialistes d‟Eivissa (JSEi) han iniciat una nova edició de la seva campanya solidària de recollida de juguerois a benefici de Creu Roja. “Una iniciativa que compta cada any amb més repercussió i més juguerois recollits, gràcies a la conscienciació social d’ajudar les famílies que estaven passant més dificultats econòmiques per la crisi de la Covid d’aquests darrers dos anys”, ha explicat la secretària general de les JSEi, Azahara Peña. “Aquest any, la pujada de la inflació derivada de la guerra de Putin i la situació a Europa provocarà que moltes famílies no es puguin permetre comprar una joguina per als seus fills i filles”. “Esperem mantenir el volum d’ajuda dels darrers anys”, ja que “encara no hem superat la crisi, i el nombre de famílies d’Eivissa que necessiten l’ajuda de la Creu Roja encara és elevat”.

La campanya solidària de recollida de juguerois, que des de fa uns anys organitzen les Joventuts Socialistes, “és molt importants, per ajudar entitats com la Creu Roja en la seva tasca desinteressada d’ajudar les persones que més ho necessiten, amb una atenció molt especial a les famílies amb menors”

Azahara Peña considera que “el conjunt de la societat ha de lluitar contra les desigualtats, siguin per raons econòmiques o d’un altre tipus”. Des de les JSEi “volem involucrar especialment els i les joves de la nostra illa, perquè prenguin consciència que cal implicar-se per un futur més just”, ja que “malgrat els enormes avenços del nostre país en drets i llibertats, no ens podem desentendre d’aquestes causes col·lectives”.

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa volen que “en aquestes festes cap nen de la nostra illa es quedi sense el seu regal” i fa una crida a “la col·laboració solidària de totes les persones que hi puguin ajudar”. També recorden que les donacions han de ser de juguerois noves, i que siguin no sexistes i no violentes.

El lliurament de les juguerois a les Joventuts Socialistes es pot fer de dilluns a divendres a la seu de la FSE-PSOE, a la via Romana 15 de la ciutat d’Eivissa, fins al 21 de desembre.

Comments are closed