add_filter( 'gtranslate_languages', 'custom_gtranslate_languages' ); function custom_gtranslate_languages( $languages ) { // Reemplaza los nombres de los idiomas con los que deseas personalizar $languages['en'] = 'English'; $languages['es'] = 'Castellano'; // Agrega más idiomas según sea necesario return $languages; }

Les Joventuts Socialistes recullen jugarois per a 250 boixos i boixes d’Eivissa que atén la Creu Roja

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han entregat avui els jugarois recollits a través de la seua campanya solidària amb motiu de les festes, que es destinaran a més de 250 boixos i boixes de l’illa de famílies amb dificultats econòmiques que atén la Creu Roja. La secretària general de les JSEi, Azahara Peña, acompanyada dels membres de les Joventuts Iván Torres, Iván Guerrero i Paula Torres, ha fet l’entrega de tot el material a la coordinadora de Creu Roja, Mary Castaño, i a la responsable del programa de famílies de l’organització humanitària, Laura Moreno.

Azahara Peña ha explicat que “les Joventuts Socialistes d’Eivissa hem volgut ajudar les famílies que tenen més dificultats i que cap infant es trobi sense regal en aquestes festes”, en un moment en què “les desigualtats han augmentat, a causa de la crisi provocada per la pandèmia”.

De fet, segons han explicat les responsables de la Creu Roja, enguany preveuen que hi pugui haver un augment de famílies que s’acullen al programa d’entrega de jugarois, superant els 250 boixos i boixes que inicialment preveuen atendre. L’organització fa un seguiment a més de 150 famílies, i tots els regals seran personalitzats i adaptats a cada perfil i edat de qui ho necessita.

La secretària general de les Joventuts Socialistes ha donat les gràcies “a totes les persones que han col·laborat en l’entrega de jugarois” i “molt especialment a la Creu Roja, pel seu compromís en favor de les persones que més ho necessiten”.

Comments are closed