Les Joventuts Socialistes recullen més d’un centenar de jugarois per a Creu Roja Eivissa

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han recollit més d’un centenar de jugarois per a la Creu Roja, dins de la campanya solidària que aquesta organització juvenil porta a terme des de fa uns anys per ajudar les famílies que més ho necessiten. Enguany, Creu Roja d’Eivissa entregarà jugarois a uns 250 infants de famílies amb dificultats econòmiques, un centenar de boixos i boixes més que l’any passat, a causa de la crisi provocada per la Covid-19.

 

Així ho han explicat els responsables de Creu Roja en l’acte de lliurament dels jugarois, que s’ha fet aquest matí. La secretària general de les JSEi, Azahara Peña, acompanyada del secretari d’organització, Iván Torres, i del vocal de l’executiva Iván Guerrero, ha entregat el material al president de Creu Roja a Eivissa, Manuel Marín, i a la coordinadora insular, Mary Castaño, qui han agraït la col·laboració de les Joventuts Socialistes. Segons ha explicat el president de l’organització, tot aquest material “ajudarà perquè cap infant de la nostra illa es quedi sense un jugaroi en aquestes dates”, en un any que ha set “molt difícil per la Covid” i en què “ha augmentat molt el nombre de famílies que necessiten la solidaritat dels altres”.

 

Azahara Peña ha donat les gràcies a les persones que han fet aportacions i ha felicitat la Creu Roja per la seua tasca d’ajudar les famílies amb boixos i boixes: “Els més petits no tenen cap culpa del que està passant, entre tots i totes hem d’ajudar perquè no els falti la il·lusió d’un regal en aquestes dates”, que serà possible “gràcies a l’esforç d’organitzacions com Creu Roja”.

 

La secretària general de les Joventuts Socialistes ha valorat molt positivament el resultat de la campanya de recollida de jugarois. “Hem rebut moltes més coses que els últims anys, el que demostra que la nostra és una societat solidària i que està conscienciada en ajudar a les persones que més ho necessiten, i en especial als més petits de cada casa”.

Comments are closed