Una trentena de delegats i delegades de l’illa d’Eivissa participaran en el 14è Congrés del PSIB-PSOE per “enfortir encara més les polítiques en favor de la ciutadania”Les agrupacions locals del PSOE de l’illa d’Eivissa han escollit la trentena de delegats i delegades que participaran en el 14è Congrés del PSIB-PSOE, que tendrà lloc els dies 27 i 28 de novembre a Inca, Mallorca. Les assemblees d’Eivissa, Santa Eulària, Sant Josep, Sant Antoni i Sant Joan s’han reunit durant l’última setmana per escollir els i les militants que hi assistiran, així com per votar les esmenes que es presentaran a la ponència política. A més dels delegats i les delegades, també hi participaran els actuals membres de l’Executiva del PSIB, Rafa Ruiz, Pilar Ribas, Simón Planells i Vicent Torres ‘Benet’, així com el secretari general de la FSE-PSOE i conseller balear de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, qui encapçalarà la delegació eivissenca.

En el Congrés es reelegirà Francina Armengol com a secretaria general i s’aprovarà el full de ruta “per seguir liderant la Comunitat amb polítiques progressistes en favor de la recuperació, de la defensa de la salut, de l’educació, de l’habitatge, de la igualtat i de la sostenibilitat”, com ha manifestat Josep Marí Ribas.

El secretari general afirma que els i les socialistes d’Eivissa acudiran al 14è Congrés del PSIB-PSOE amb l’objectiu d’“enfortir encara més el projecte socialista a les Illes Balears en favor del conjunt de la ciutadania, i que a partir del 2023 puguem ampliar majories a la nostra illa”.

Marí Ribas ha destacat que el PSIB-PSOE aspira “a continuar sent el partit hegemònic a les Illes Balears”, i que “a Eivissa li convé un govern progressista com el de Francina Armengol, que ha afrontat la crisi de la pandèmia amb l’objectiu primer de salvar vides, i en favor d’una recuperació social i econòmica que no deixi ningú endarrere”.

El Partit Socialista ofereix per a Balears i per a Eivissa “la confiança d’unes institucions públiques al servei del conjunt de la ciutadania, en defensa de l’educació i de la sanitat públiques i de les persones que més ho necessiten”, i amb “un model turístic i territorial que és referent en polítiques de sostenibilitat, que s’han de seguir desplegant davant del repte de fer front a la crisi climàtica”.

Josep Marí Ribas ha agraït la participació de totes els i les militants a les assemblees de les agrupacions locals i en la preparació de les esmenes que es debatran en el Congrés del PSIB-PSOE. “Gràcies a l’aportació dels i de les socialistes d’Eivissa, el projecte socialista per a Balears serà més fort i més compromès amb el futur de les nostres illes”, enfront d’un model de la dreta i dels populismes d’extrema dreta que són “un perill” que “poden posar en risc tots els avanços que ha donat la nostra comunitat des del canvi progressista que es va iniciar en 2015”.

Comments are closed