Imprimeix
PDF

Estructura PSIB

El PSIB és el partit dels i les socialistes es Illes Balears i està integrat com un partit autònom en l'estructura federal del PSOE.

 El PSIB està format per tres Federacions Insulars-Mallorca, Menorca i Eivissa-i l'Agrupació Insular de Formentera.

Les Federacions i l'Agrupació Insular són les responsables de l'organització territorial i dels grups de treball temàtics, anomenats sectorials. Les federacions insulars s'organitzen al voltant de Agrupacions Locals, que són l'àmbit organitzatiu més bàsic del partit i al qual han de pertànyer tots els i les militants.

En cada un d'aquests tres nivells (PSIB, Federacions o Agrupacions Insular, i Agrupació Local), les decisions són preses per dos òrgans: un sobirà i representatiu de tota la militància i un altre de caràcter executiu.

 

estructura

Com ens organitzem?

Una estructures flexibles, transparents permeten la participació dels militants i dels simpatitzants. Destaques les següents estructures:

  • Funcional. Permet l'execució i gestió del Partit
  • Territorial. El PSOE és un partit federal que s'estructura en Agrupacions Municipals, Locals o de Discricte; Federacions Insulars Provincials o Comarcals i Partits o Federacions Nacionals o Regionals.
  • Sectorial. Permet l'implicació en àrees polítiques concretes.

Comissió Executiva PSIB-PSOE 2017-2021

Consell Polític PSIB-PSOE 2008-2012

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube