El PSOE Menorca agraeix a Pilar Simon tota la feina i dedicació al front de la Direcció Insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional

El PSOE Menorca vol agrair públicament tota la feina feta per part de Pilar Simon, Directora Insular de Gent Gran, Dependència i Diversitat Funcional qui, per motius personals, dimiteix del càrrec. 

El partit vol reconèixer la feina, dedicació i compromís que ha demostrat al llarg d’aquests temps, immersa en el projecte socialista insular per, juntament amb la conselleria de Benestar Social que lidera Bàrbara Torrent, seguir posant en marxa projectes que milloren la vida dels menorquins i menorquines. 

Per la seva part, serà Carolina Cerdà qui substituirà a Simon en el càrrec, una persona preparada i amb gran experiència en el sector, havent estat gerent i directora de la residència de Santa Rita i regidora de Serveis Socials i Cooperació a l’Ajuntament de Ciutadella. A més, recentment ha ocupat el càrrec de gerent d’instal·lacions de l’INJOVE.

El PSOE Menorca vol donar la benvinguda a Carolina Cerdà, amb la qual estem segurs que, juntament amb la resta de companys i companyes socialistes que formen part de l’equip del Consell Insular de Menorca, el projecte se seguirà consolidant i enfortint.

Leave a Reply