Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «Ha arribat el moment que la militància del PSOE parli clar sobre el nostre projecte polític»

FAS Ferraz 28-01-16La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat aquest matí a la reunió de la Comissió Executiva del PSOE a la seu madrilenya de Ferraz, on ha lamentat que «són moments difícils per al Partit Socialista», per la qual cosa ha defensat que «ha arribat el moment que la militància parli clar sobre el projecte polític i les estratègies a seguir».

Armengol ha reconegut que «l'actual Executiva Federal està prenent les decisions que toquen, que són assumir un Congrés on els i les militants decideixin lliurement el que volen que faci el Partit Socialista». De fet, la secretària general ha recordat que «la gran força d'aquest partit és la seva història, la seva ideologia d'esquerres i la coherència amb el viscut i davant la disjuntiva que s'està produint qui ha de decidir és la militància del partit».

Per això, la Comissió Executiva Federal ha convocat un Comité Federal per aquest dissabte, amb una proposta de convocatòria de Congrés «oberta al consens». La postura que defensarà el PSIB-PSOE en aquesta trobada es marcarà demà en un Consell Polític Extraordinari, màxim òrgan de decissió entre congressos.

En un moment d'incertesa política per la manca de formació de govern a l'Estat, Armengol ha insistit en què el PSOE ha de ser clar, per la qual cosa ha reiterat «un no claríssim al Govern del PP perquè ens hem presentat a les eleccions per demanar a la ciutadania un canvi en la forma i en el fons de fer política».

En aquest sentit, la socialista ha tornat a justificar el no a Rajoy argumentant que «ha fet una reforma laboral indigna amb els treballadors, vol aplicar una LOMQE que és dolenta pels nostres joves, va llevar la sanitat universal i perquè el PP és un partit lligat a la corrupció».

Finalment, la secretària general del PSIB-PSOE ha exposat que ara el més urgent és «unir el PSOE i ser capaços de plantejar el projecte polític que necessita Espanya, perquè la ciutadania ens demana solucions als seus problemes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube