Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «Seguirem lluitant perquè el PSOE torni a ser el partit gran que sempre ha estat»

FAS Consell Polític 23-01-16La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha valorat el desenvolupament d'un «dia complicat», tal com ha reconegut, que ha acabat amb la dimissió del secretari general, Pedro Sánchez.

La socialista ha avançat que en el Comitè Federal ha defensat la postura que per unanimitat va assolir el Consell Polític del PSIB-PSOE, que és «la defensa d'un Congrés Extraordinari urgent perquè és urgent que parli la militància».

Armengol ha concretat que hi ha un conflicte polític en el sí del Partit Socialista per dues qüestions: una pel lideratge, sobre el qual «era important que la militància parlàs per decidir qui ha de dirigir el PSOE» i en segon lloc, un conflicte polític referent a la governabilitat a Espanya.

Pel que fa a aquest segon, Armengol ha defensat que «el PSOE ha de defensar més fort i més clar que mai un no rotund a Mariano Rajoy i a qualsevol govern del PP i per tant poder treballar per una alternativa».

Una postura que no ha estat la majoritària dins del Comitè Federal, fet que ha provocat la dimissió del secretari general, Pedro Sánchez.

A partir d'ara, s'està treballant en una comissió política que conduirà el procés fins al proper Congrés perquè «la militància ha de poder votar i és urgent que ho faci», i en aquest sentit, la secretària general ha desitjat que «qui hagi de conduir els processos que venguin ara que ho faci amb encert». Així i tot, Armengol ha avançat que «seguirem mantenint una posició política entorn a un projecte polític que és compartit pels socialistes de les Illes Balears».

Finalment, la secretària general ha volgut deixar clar que «seguirem lluitant perquè el PSOE torni a ser el partit gran que sempre ha estat», perquè segons ha manifestat, «el Partit Socialista ha de tornar a representar un projecte polític majoritari a Espanya i això és el que jo desig més aviat que tard».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube