Imprimeix
PDF

Xisco Antich: «La gestora té la feina d'unir, facilitar els debats i garantir el funcionament del partit»

Xisco Antich PIB 04-10-16El responsable de Justícia i Llibertats Públiques de la Gestora del PSOE, Francesc Antich, ha fet una valoració de la primera trobada d'aquest òrgan, assegurant que es va limitar a constituir-se, repartir àrees entre els distints membres i debatre sobre la situació actual del partit, sense adoptar cap acord.

Tal com ha explicat Antich, la gestora té ara la feina «d'intentar unir el partit, facilitar els debats que s'hagin de tenir i garantir el funcionament normal de la formació».

En aquest sentit, el socialista ha afegit que «el partit ha de seguir funcionant perquè malgrat s'hagin de prendre tota una sèrie de decisions en poc temps es segueixen celebrant plenaris al Congrés i al Senat i per tant hem de seguir funcionant».

El dirigent socialista ha insistit també que entre les funcions de la Gestora està la de facilitar el debat i la presa de decisions, per la qual cosa «aquest òrgan facilitarà que en les properes setmanes es produeixi un Comitè Federal per debatre la postura del partit en una possible investidura». Així i tot, Antich ha volgut recordar i deixar clar que la decisió vigent és la del no a un govern del PP, adoptada per unanimitat en el Comitè Federal del passat juliol.

Malgrat això, el PSIB-PSOE es manté, des de la coherència demostrada fins aleshores, en la mateixa posició: no a facilitar un govern del PP ni per activa ni per passiva i que qualsevol decisió que es pugui adoptar en el futur en relació a una possible investidura sigui sotmesa a la votació de la militància.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube