Imprimeix
PDF

Francina Armengol: «Que Rajoy sigui President amb els vots del PSOE és un mal negoci pel partit i per Espanya, no ens val»

FAS Ferraz 28-01-16La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, encapçala la delegació balear al Comité Federal per defensar «amb arguments i amb força» un no a una possible investidura de Mariano Rajoy.

La dirigent socialista ha insistit en què els socialistes de Balears defensen aquesta opció «per coherència política, ideològica, històrica i per coherència personal, perquè a Balears estam amb un Govern d'esquerres i de progrés que està canviant la realitat social de Balears».

Però sobretot, els arguments d'Armengol es centren en defensar el no «pel compromís amb els ciutadans i ciutadanes, ja que els varem demanar el vot per canviar Espanya i el país no es canvia mantenint a Rajoy com a President del Govern».

La postura que defensa la secretària general té lloc després del pronunciament de la militància de les Illes Balears en nombroses assemblees locals on per unanimitat han acordat el desig de mantenir el no al PP. «La militància és qui ha de pronunciar-se en les decisions importants que prèn el Partit Socialista, i la militància està amb el no», ha reivindicat Armengol.

A més a més, la secretària general ha recordat que el Comité Federal va dir no a Rajoy per unanimitat i aquesta és la postura que encara manté el PSOE. «Per fi podré escoltar els arguments en directe dels companys que defensen l'abstenció», ha apuntat Armengol.

En aquest sentit, la secretària general del PSIB-PSOE ha deixat clar que «no ens val que Mariano Rajoy sigui President del Govern amb el vot dels socialistes, perquè és un mal negoci pel partit i per Espanya». De fet, Armengol ha recordat que Rajoy ha presidit «el pitjor Govern en dècades que han patit els espanyols, perquè és un partit immiscuït en la corrupció».

Finalment, Armengol ha insistit en què si el PSOE s'abstén «li regalam el Govern a Rajoy, que no ha fet res per poder governar i li regalam la oposició a Podem», afegint que «ambdues coses són un mal negoci».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube