Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana a la Gestora que entengui que «hi ha més sensibilitats» i que «hi ha fórmules millors que entregar tots els vots al PP»

Executiva PSIB 241016La Comissió Executiva del PSIB-PSOE també ha qualificat «d'error històric» el fet que el Comité Federal hagi decidit facilitar un govern del PP en la segona votació de la investidura.

Així ho ha expressat el portaveu, Francesc Miralles, assegurant que és un error «perquè aquesta decisió traeix la paraula donada als nostres votants, perquè s'actua en contra de 137 anys d'història d'un partit que no va néixer per permetre un Govern del PP i sí per ser l'alternativa, i perquè no s'ha donat la paraula a la militància».

Per això, i donada la divisió en la votació del Comité federal de diumenge, el PSIB-PSOE ha demanat a la Gestora i al Grup Parlamentari Socialista del Congrés «que administrin amb responsabilitat i intel·ligència el resultat de la votació» ja que «no podem regalar tots els vots socialistes al PP si volem que el Partit Socialista pugui fer oposició».

En aquest sentit, Miralles ha anunciat que «en els propers dies intentarem convèncer a la direcció federal «que gestioni de la millor possible aquesta situació per no regalar l'oposició a Podemos, perquè hi ha fórmules millors que entregar tots els vots al PP».

De fet, tal com ha explicat el portaveu socialista, el reglament del Grup Parlamentari Socialista no preveu votacions «per imperatiu», però en canvi, sí contempla votacions «per consciència».

En qualsevol cas, ha apuntat Miralles, «els socialistes de Balears ens hem presentat amb un programa i un compromís molt clar de no fer president a Rajoy i seguirem sent coherents».

Finalment, el portaveu del PSIB-PSOE ha conclòs que «la millor manera de cosir el partit és que la Gestora entengui que hi ha més sensibilitats i que no és bo entregar tots els vots al PP».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube