Imprimeix
PDF

Els socialistes de Balears es sumen al Pacte social contra les violències masclistes

ReAccioEls diferents organismes del PSIB-PSOE i la Fundació Gabriel Alomar s'han compromès amb la iniciativa que impulsa el Govern de les Illes Balears

La violència masclista continua sent una realitat a la nostra societat a pesar de tots els esforços per eradicar-la. Especialment a les illes, estam veient el devastador resultat d'aquestes violències amb 6 dones assassinades en aquest 2016, i un total de 39 a tot l'Estat. Per això, els socialistes de les Illes Balears reafirmen el seu compromís per acabar amb aquesta xacra i s'han sumat al Pacte social contra les violències masclistes que ha impulsat el Govern de les Illes Balears.

A través de la plataforma www.reaccionem.com, el PSIB-PSOE, així com les Federacions Socialistes, les Agrupacions Locals, les organitzacions de Joventuts Socialistes i la Fundació Gabriel Alomar han signat el pacte comprometent-se a accions concretes en la lluita contra les violències masclistes.

A més de les moltes iniciatives presentades en aquest sentit, ara els socialistes manifesten un contundent rebuig a les violències masclistes i demanen la implicació de tota la societat en la construcció d'un espai lliure d'aquestes violències, pel que seguiran promocionant l'adhesió al pacte social i continuaran sumant-s'hi la resta d'agrupacions locals i organismes que encara no ho hagin fet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube