Imprimeix
PDF

Els socialistes es sumen a la manifestació pels refugiats per demanar al Govern d'Espanya i a Europa més compromís amb l'acollida

Manifestació volem acollirEl PSIB-PSOE s'ha volgut sumar a la manifestació que ha tengut lloc a Palma en defensa de les persones refugiades i els seus drets, organitzada pel moviment escolta «A Mallorca també volem acollir».

Durant el recorregut, els socialistes han constatat com una vegada més «la societat va un pas endavant de les institucions i la gent torna a sortir al carrer per denunciar la passivitat de la Unió Europea davant un drama que afecta a milers de persones que cada dia han de deixar casa seva per fugir de la guerra».

En aquest sentit, els socialistes lamenten que tant Europa com el Govern d'Espanya del PP «incompleixen els seus compromisos en matèria d'acollida i per tant, ens unim al clam del carrer per reivindicar fort i clar que a Mallorca volem acollir a més persones refugiades».

De fet, gràcies a la tasca desenvolupada pel Govern de les Illes Balears, la nostra comunitat autònoma està preparada des de fa més d'un any i mig per atendre aquesta emergència humanitària i acollir a més persones refugiades, però «el reconeixement de l'estatut de refugiat i la responsabilitat d'acollir aquestes persones és de l'Estat, que és qui precisament no està fent la seva feina com s'havia compromès».

Per això, els socialistes exigeixen al Govern d'Espanya que abandoni la passivitat i que el compromís d'acollir aquestes persones es tradueixi en fets.

A la manifestació ha assistit el secretari de Polítiques Socials del PSIB-PSOE, Javier de Juan, els diputats Vicenç Thomàs i Conxa Obrador, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, i membres del Grup Àrab del PSIB-PSOE i de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube