Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia que Rajoy incompleix «de forma flagrant» els convenis de carreteres signats amb els Consells Insulars

jornades parlamentaries gener 2017El PSIB-PSOE denuncia el que considera «el pitjor de tots els incompliments manifestats als Pressuposts Generals pel 2017» del Govern d'Espanya amb Balears.

Segons els socialistes, l'Estat «ha eliminat la partida que ens correspon segons el conveni de carreteres signat amb els Consells de Menorca i Mallorca i ha reduït a la meitat el que pertoca al d'Eivissa». Un «incompliment flagrant» d'uns convenis ja signats amb les institucions insulars i que es suma a la manca absoluta d'inversions que els comptes generals per enguany preveuen per a les nostres Illes, a criteri dels socialistes.

En concret, enguany al Consell de Mallorca «haurien d'arribar 28,7 milions d'euros dels quals no s'ha pressupostat res als PGE, mentre que a Menorca tampoc s'enviarà ni un sol euro per carreteres i a Eivissa només n'arribaran la meitat dels 4,5 que els pertoquen».

En aquest sentit, el PSIB-PSOE lamenta que «Rajoy s'omple la boca de que s'ha de complir la llei en molts aspectes però quan es tracta dels nostres convenis decideixen menysprear a la nostra comunitat autònoma de forma repetida, malgrat ser dels que més aportam a l'Estat».

Per això, els socialistes es demanen «quines han estat les reivindicacions de Company al seu partit estatal» ja que un any més ens mantenim a la cua de l'Estat, baixen les inversions i els recursos pel descompte de resident i a més a més, incompleixen convenis ja signats des de fa anys amb els Consells Insulars.

A més a més, des del PSIB-PSOE lamenten la «ineficàcia» de la Delegada del Govern, Maria Salom, que malgrat haver estat presidenta del Consell de Mallorca «no ha sabut reivindicar la necessitat de pressupostar els doblers per carreteres i el que és pitjor: justifica les retallades del PP en els comptes pel 2017».

Finalment, els socialistes demanen al PP que abandoni el seu silenci i digui si estaran al costat de les necessitats dels ciutadans de les Illes Balears o al costat d'un Govern «que ens menysprea i ens dóna l'esquena».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube