Imprimeix
PDF

Pedro Sánchez explica a la militància de Balears el projecte de la seva candidatura a la secretaria general del PSOE

Pedro Sanchez Palma 21 abril 2017El precandidat ha celebrat una trobada amb la militància a Palma després de la seva visita d'ahir a Eivissa

A falta d'un mes per a la celebració de les primàries i el congrés federal del PSOE, el precandidat Pedro Sánchez ha visitat Palma on ha mantingut una trobada amb la militància per explicar el projecte de la seva candidatura a la secretaria general del PSOE.

Militants de tota Mallorca han assistit al míting de Sánchez celebrat a la seu de la ONCE de Palma i han pogut escoltar de primera mà quin és el projecte polític que defensa el precandidat, així com els seus plantejaments sobre el futur del partit.

A més de la trobada d'avui a Mallorca, el precandidat a la secretaria general del PSOE va visitar ahir Eivissa on també va mantenir una trobada amb militants i simpatitzants socialistes de l'illa.

El PSIB-PSOE, amb la intenció de facilitar el debat previ i necessari entre la militància abans del congrés federal, ha convidat a totes les persones que han mostrat la seva intenció a presentar-se a la secretaria general i espera que, d'aquí a les primàries, totes elles puguin debatre amb la militància de les illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube