Imprimeix
PDF

La Fundació Gabriel Alomar celebra una jornada d'estudis històrics sobre el moviment obrer a Mallorca

meme FGA jornada estudis historics 2017Els historiadors Manel Santana, Arnau Company, David Ginard i Manel Suàrez exposaran les seves ponències els propers 23 de maig i 1 de juny

La Fundació Garbiel Alomar, nascuda al 2002 com un espai de reflexió i debat per als socialistes de Balears, ha organitzat la 'Jornada d'estudis històrics del moviment obrer a Mallorca: moviment obrer i socialisme', amb la que es pretén aprofundir en els orígens històrics del socialisme a l'illa.

Cosme Bonet, secretari de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, presentarà el cicle de ponències que es celebraran els propers 23 de maig i 1 de juny a càrrec dels historiadors Manel Santana, Arnau Company, David Ginard i Manel Suàrez.

La seu de l'Obra Cultural Sa Nostra (c/ Concepció, 12) de Palma acollirà les jornades que s'obriran, el 23 de maig, amb les ponències de Manel Santana sobre «Moviment obrer i socialisme a la Mallorca de principis del segleXX» i d'Arnau Company amb el títol «La Federació Socialista Balear durant la II República».

Així, el dia 1 de juny i també a les 17:00h, tindran lloc les intervencions de David Ginard per parlar sobre «Els socialistes balears: exili i clandestinitat sota el franquisme» i de Manel Suàrez, que impartirà la ponència «La repressió del socialisme mallorquí».

Amb aquesta completa jornada d'estudis històrics, els socialistes pretenen revisar la seva història i donar-la a conèixer per tenir una completa consciència del passat del PSIB-PSOE i, així, poder seguir dissenyant el futur de Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube