Imprimeix
PDF

Els coordinadors de la ponència marc ja treballen en el text que ha d'aprovar el XIII Congrés del PSIB-PSOE

reunio ponencia marc psib maig 2017Un ampli grup de feina que està recollint aportacions i escoltant a la ciutadania i als agents socials per redactar el full de ruta polític dels socialistes de les illes per als propers quatre anys

El text es distribuirà entre la militància per poder fer esmenes que es debatran durant el congrés autonòmic que es celebrarà la segona quinzena de juliol

A punt de celebrar-se el 39 Congrés Federal del PSOE, els socialistes de les Illes Balears ja estan preparant el XIII Congrés del PSIB-PSOE i el grup de coordinadors de la ponència marc ja treballen en el text que haurà d'aprovar la militància a la cita congressual autonòmica.

La ponència marc és el text que marca el full de ruta polític dels socialistes per als propers quatre anys i el secretari d'Idees i Programes del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, n'és el coordinador, comptant amb un ampli grup de treball que està recollint aportacions i escoltant a la ciutadania i als agents socials per enriquir el projecte polític dels socialistes de les illes.

Entre els coordinadors hi ha persones de totes les illes i diferents municipis que treballen sectorialment en els distints eixos en els que es divideix el document. Formen el grup, entre altres, socialistes com Vicenç Thomàs, Sílvia Cano, Vicent Torres, Maria José Camps, Carles Bona, Monserrat Berini, Juli Fuster, Antoni Canyelles, Joan Ferrer, Xesca Carreras, Manel Porras, Jaume Mateu, Joana Adrover, Toni Morante o Toni Palau.

Aquest grup redactor està mantenint reunions i trobades amb diferents persones i representants d'entitats amb la intenció d'introduir millores i noves idees al document que servirà de guia als socialistes de Balears per als propers anys.

Un cop finalitzat, es distribuirà el text entre la militància perquè puguin fer les esmenes que es debatran durant el XIII Congrés del PSIB-PSOE que es celebrarà la segona quinzena del mes de juliol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube