Imprimeix
PDF

La Comissió de Garanties proclama a Francina Armengol secretària general del PSIB-PSOE

Bel Oliver 03-07-17La Comissió d'Ètica i Garanties del PSIB-PSOE ha validat els avals presentats per les distintes candidatures a liderar el partit, tant a nivell autonòmic com a nivell insular.

D'aquesta manera, i seguint amb els terminis prevists a la convocatòria del 13è Congrés, Francina Armengol ha estat proclamada secretària general dels socialistes de Balears després de presentar 869 avals, superant àmpliament el 10% mínim de la militància exigit.

De la mateixa manera, Mercedes Garrido ja és secretària general dels Socialistes de Mallorca, amb 644 avals, Vicent Torres secretari general dels Socialistes d'Eivissa, amb 117 avals i Susana Mora secretària general dels Socialistes de Menorca amb 134 avals.

La secretària d'Organització, Bel Oliver, ha valorat positivament aquesta primera part dels processos congressuals assegurant que «ha estat garantista, obert a tota la militància i demostra que el Partit Socialista està unit, fort i preparat per fer front als reptes de futur que té Balears».

Pel que fa als nous líders del partit a les illes, Oliver ha apuntat que «combinam l'experiència, amb el segon mandat de Francina Armengol i Vicent Torres, amb la renovació amb els primers mandats de Susana Mora i Mercedes Garrido, amb una participació majoritària de dones».

A més a més, la secretària d'Organització també ha destacat «la gran unitat demostrada durant el procés, la qual cosa ens ajudarà a posar la mirada de forma clara i decidida a les eleccions del 2019».

A partir d'ara, el 13è Congrés haurà d'elegir la Comissió Executiva, els components del Consell Polític i la Comissió d'Ètica i Garanties, a més de debatre i aprovar la ponència marc, que és el full de ruta dels socialistes per als propers quatre anys.

Precisament, Oliver ha avançat que aquest full de ruta «ha de servir per renovar el contingut de les nostres propostes, aprofundir en el canvi iniciat fa dos anys i definir les Illes Balears que volem per al futur».

El Congrés del PSIB-PSOE tendrà lloc els dies 21 i 22 de juliol, mentre que el de Mallorca i Eivissa es celebrarà el 29 de juliol i el de Menorca dia 30 del mateix mes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube