Imprimeix
PDF

Aprovada amb un 85% de suports la nova Comissió Executiva del PSIB-PSOE liderada per Francina Armengol

FAS amb nova Executiva 2017Els delegats i delegades del 13 Congrés del PSIB-PSOE han aprovat amb un el 85,11% de vots a favor la nova Comissió Executiva de la formació, que seguirà liderant la secretària general, Francina Armengol. La composició de la nova direcció comptarà amb 13 secretaries d'àrea i 17 vocalies, a més dels membres nats.

La nova presidenta del partit serà Bel Oliver, mentre que la secretaria d'Organització serà dirigida per Silvana González.

Iago Negueruela continuarà al capdavant de la secretaria d'Ocupació i serà, a més a més, el portaveu del partit, mentre que Catalina Cladera segueix dins l'Executiva però com a secretària d'Economia, de la mateixa manera que Vicenç Thomàs, que liderarà la secretaria d'Acció Electoral i Javier de Juan, que serà l'encarregat de l'àrea d'Idees i Programes. 

Altres socialistes que repeteixen respecte l'anterior Executiva però amb noves responsabilitats són Rafa Ruiz com a secretari de Política Municipal i Francesc Miralles com a secretari de Cultura.

Com a noves incorporacions, entra la menorquina Maria José Camps com a secretària de Política Autonòmica, Sílvia Cano com a secretària d'Igualtat i Memòria Democràtica, Antonio Pareja com a secretari de Salut, Jaume Tortella com a secretari d'Educació i Joan Ferrer com a secretari de Sostenibilitat i Bea Gamundí com a secretària de Serveis Socials.

A més a més, també formaran part de la nova Comissió Executiva del PSIB-PSOE com a vocals Alfonso Rodríguez, Pilar Carbonero, Simon Planells, Cati Calafat, Hèctor Pons, Ana Juan, Josep Lluís Colom, Elena Carrillo, Vicent Torres Ferrer, Queta Camps, Antoni Bordoy, Maria José Guisado, Andreu Bosch, Pilar Ribas, Gabriel de Hevia, Cristina Alonso i Pau Morey.

També formen part de la direcció regional com a membres nats els secretaris generals insulars, el de Joventuts Socialistes de les Illes Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, el cap de llista al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i els presidents de la Comissió d'Ètica i Garanties i del Consell Polític.

D'altra banda, el Consell Polític, màxim òrgan de direcció entre congressos, ha rebut el suport del 88,15% dels delegats i delegades. Estarà format per Pilar Costa, José Hila, Rosario Sánchez, Marc Pons, Núria Hinojosa, Virgili Moreno, Patricia Gómez, Alejandro Teixías, Noemí Camps, Antonio Sanz, Irene Triay, Llorenç Manila, Marta Díaz, Marco Guerrero, Eva Serra, Joaquín Chinchilla, Iliana Capllonch, Gori Estarellas, Carmen Orte i Cosme Bonet.

La Comissió d'Ètica i Garanties estarà formada per Rafel Oliver, Núria Collado, Josep Maria Costa, Cristina Rita, Carmen Tarrafeta, Juan Encinas i Custo Cuenca. Ha estat aprovada amb el 91,34% dels suports.

Finalment, els dos membres elegits per representar al PSIB-PSOE al Comitè Federal, i que es sumaran als ja elegits pel 39 Congrés Federal del PSOE, seran Sílvia Cano i Xisco Antich. Han tengut el 87,3% de vots a favor.

El 13 Congrés també ha aprovat la Ponència Marc que definirà el full de ruta dels socialistes per als propers anys, després d'un intens debat a les distintes comissions per enriquir el projecte.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube