Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE encara el darrer any de legislatura amb la voluntat de "seguir governant per continuar servint als ciutadans i millorar la seva qualitat de vida"

Acte històries que importenEl PSIB-PSOE ha celebrat l'acte Històries Que Importen a l'Espai Francesc Quetglas de Palma, en el qual uns 200 càrrecs orgànics i institucionals de les quatre illes han fet balanç de totes les fites aconseguides aquests tres anys, tot just quan manca un any exacte per a les properes eleccions locals, insulars, autonòmiques i europees.

Precisament, la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha aprofitat per avançar que l'objectiu dels socialistes és "seguir governant per seguir servint als ciutadans i continuar millorant la qualitat de vida del milió cent mil persones que viuen en aquesta comunitat autònoma".

En aquest sentit, Armengol ha expressat la necessitat que els socialistes continuïn a les institucions "per fer possible el canvi que vam prometre el 2015, un canvi que significava una nova forma de fer política des del diàleg, el pacte i el consens".

Una nova forma de fer que a criteri d'Armengol ha fet possible "el retorn de drets i serveis públics malmenats pel PP la passada legislatura, amb més llibertat, més democràcia i amb un plantejament de millorar la situació econòmica i redistribuir millor la riquesa per tal que aquesta pugui arribar millor a la ciutadania de Balears, plantejant també una comunitat autònoma amb mirada al futur, posant-nos a l'avantguarda d'Europa en moltíssimes qüestions que estam debatent en aquests moments".

La Secretària General també ha aprofitat l'acte per agrair als càrrecs de les quatre illes "la magnífica feina que fan dia a dia a cada un dels territoris".

Finalment, Armengol també ha fet referència a la moció de censura presentada pel PSOE i Pedro Sánchez, expressant que "els socialistes de les Illes Balears estam molt contents d'aquesta iniciativa presentada per dignitat democràtica i per retornar l'honestedat i la transparència tan necessària a Espanya".

Però, tal com ha recordat Armengol, aquesta moció de censura també arriba "per fer una política d'esquerres valenta, compromesa, que vagi bé a Balears, que faci possible la derogació de la reforma laboral, la millora de la situació dels pensionistes, el retorn de la sanitat universal i de tantes coses que millorarien la vida dels ciutadans i ciutadanes de les illes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube