Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra els dos anys de l'aprovació de la Llei LGTBI amb la satisfacció de garantir nous drets i combatre la LGTBIfòbia

Festa LGTBI 2018El PSIB-PSOE ha commemorat els dos anys de l'aprovació de la Llei LGTBI, en un lloc emblemàtic com és el Bar Flexas en el qual "els socialistes sempre hem celebrat tots els avanços en matèria d'igualtat cap aquest col·lectiu".

A la trobada ha participat la consellera de Presidència del Govern, la socialista pilar Costa, qui ha deixat clar que "no és casualitat que la primera Llei LGTBI de Balears s'hagi aprovat amb un Govern socialista, després de quatre anys de retallades en drets i igualtat per part del PP i que ja duim tres anys retornant per tenir una societat més justa".

Per part seva, la secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, ha destacat la satisfacció per una normativa "molt ambiciosa i compromís electoral socialista que garanteix els drets del col·lectiu LGTBI i ajuda a combatre la LGTBIfòbia".

De fet, per Cano aquesta legislació també és pionera "després d'una legislatura en la qual el PP no va fer res pel col·lectiu LGTBI i fins i tot els va arribar a eliminar drets, com en el cas de les dones lesbianes".

Ara, l'objectiu pels socialistes és consolidar l'aplicació d'aquesta normativa que ja ha suposat avanços importants i s'ha demostrat efectiva.

A la trobada també han participat el coordinador del Grup LGTBI del PSIB-PSOE, Francisco Benito, i la secretària d'Igualtat dels Socialistes de Mallorca, Natalia Troya, qui ha mostrat la seva satisfacció per una llei "que està garantint tots els drets d'aquelles persones que hagin pogut veure menyspreats per la seva orientació sexual o pel seu gènere".

Com no podia ser d'altra manera, els socialistes també han tengut unes paraules per Pedro Zerolo, referent LGTBI del Partit Socialista que ens va deixar ara fa tres anys.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube