Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna l'assassinat d'una dona per violència masclista a Palma

LLAÇ-NEGREEl PSIB-PSOE condemna enèrgicament l'assassinat masclista d'una dona avui a Palma a mans de la seva exparella.

Els i les socialistes volen expressar la seva tristesa i ràbia davant aquest succés, i el més profund condol a la família i amics de la jove assassinada. Tan bon punt s'ha conegut la notícia, membres del partit han duit a terme un minut de silenci abans d'inaugurar l'acte de la Fundació Gabriel Alomar en què estaven participant.

Els socialistes insten la societat a denunciar qualsevol cas que es conegui de violència masclista, i a tenir tolerància zero cap al maltractament, així com també anuncien la seva participació en els minuts de silenci que es convoquin per demà dissabte.

El Partit Socialista vol reiterar també el seu compromís en la lluita contra la violència masclista, amb l'augment dels recursos del Pacte d'Estat contra la violència masclista per part del Govern d'Espanya i adjudicant el doble de pressupost per a l'IBDona per al 2019.

De fet, aquesta legislatura ja s'han impulsat nombroses iniciatives en favor de les dones víctimes, com ara l'assessorament i assistència psicològica, jurídica i social als centres d'atenció, cases d'acollida per a les dones maltractades i els seus fills i filles, mesures d'inserció laboral i ajuts i serveis en l'àmbit educatiu.

Malgrat tot, els socialistes insten a partits polítics i societat a seguir treballant conjuntament fins a erradicar una xacra que avui s'ha tornat a cobrar una víctima a les nostres illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube