Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE constitueix el Comitè Electoral amb l'objectiu de consolidar les majories d'esquerres i continuar transformant les Balears

Comitè Electoral PSIB 4-11-18El PSIB-PSOE posa en marxa la maquinària electoral amb la constitució del Comitè Electoral de la formació avui horabaixa, òrgan encarregat de la direcció de la precampanya i campanya electoral de cara als comicis locals, insulars, autonòmics i europeus del 26 de maig del 2019.

Sota la coordinació de la secretària d'Organització, Silvana González, el Comitè Electoral s'ha marcat com a màxim objectiu revalidar i consolidar les majories d'esquerres a les principals institucions per poder continuar transformant les Balears des de polítiques progressistes.

Per aconseguir-ho, els socialistes de Balears posen en marxa l'estructura territorial i orgànica de la formació per preparar les accions dels propers mesos que formaran part de la precampanya electoral.

En aquest sentit, ja aquest diumenge, 9 de desembre, el PSIB-PSOE organitza un acte públic a Palma, que servirà per posar de relleu aquelles polítiques pioneres que han impulsat els socialistes a les illes i que estan servint de mirall per al Govern d'Espanya. De fet, comptarà amb la presència del secretari d'Organització del PSOE i Ministre de Foment, José Luís Ábalos, qui estarà acompanyat de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido.

Ja la setmana següent, el diumenge 16 de desembre, serà la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, qui visitarà l'illa d'Eivissa per participar en el tradicional dinar de Nadal dels Socialistes d'Eivissa, juntament amb Armengol i el secretari general insular, Vicent Torres.

Amb aquestes trobades, el PSIB-PSOE planteja un final d'any amb una sèrie d'actes que serviran per retre comptes de la feina feta a totes les institucions i per explicar tot allò que encara queda per fer a partir de la legislatura que ve, també des del Govern d'Espanya. Ho fa amb un equip preparat, il·lusionat i capaç de fer front als reptes dels propers mesos.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube