Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra el nomenament de Toni Pareja com a Assessor del Ministeri de Sanitat

parejaEl Secretari de Salut del PSIB-PSOE prestarà assessorament tècnic a la Secretaria General de Sanitat i Consum en matèria de gestió i prevenció de riscos epidemiològics.

El Secretari de Salut del PSIB-PSOE, Antoni Pareja, va ser nomenat ahir Vocal Assessor del Gabinet Tècnic de la Secretaria General de Sanitat i Consum del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Pareja, que ha exercit sempre en l'àmbit de la sanitat pública, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Epidemiologia i Especialista en Medicina Preventiva, Salut Pública i Higiene, a més de Doctor en Ciències Mèdiques per la UIB. És el responsable de la Unitat d'Epidemiologia i Control d'Infeccions de l'Hospital Universitari de Son Llàtzer, des d'on ja va prestar assessorament a la Conselleria de salut l'any 2016.

Entre les seves noves funcions a la Secretaria General de Sanitat i Consum, Pareja prestarà assessorament tècnic en matèria de gestió i prevenció de riscos epidemiològics, entre d'altres. El PSIB-PSOE felicita el Dr. Pareja pel seu nomenament, i li desitja molts èxits i encerts en l'exercici del seu nou càrrec.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube